Ben Evofone da çalışıyorum. Her gün en az 10-15 tane geliyor yazılım ile olsun kasa ile olsun pili şişmesi ile olsun baya sorunu var ama iyi düzgün kullanır isen sorun yokSorunu ne hocam ben kullanıyorum
Bu telefonlar dışına çıkma üzülmezsinAlabiliyorsan note 8 pro al yada kaçak note 11 yada 10s note 10pro ya yönel
X3 Pro y.d 2. El zor bulurtemiz poco x3 nfc yada zorlarsan poco x3 pro bulabilirsin belki
Dediğin hiçbiri alınmaz.dBu telefonlar dışına çıkma üzülmezsin
Hoçbiri alînmaz derkenX3 Pro y.d 2. El zor bulur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin hiçbiri alınmaz.d
Bildiğin alınmaz reis .dHoçbiri alînmaz derken
Bu devirde mi? Zaten hali hazırda kullanıyorsan belki ama gidipte alınmaz..Iphone 7 olabilir
x3 pro bulması zor , x3 yerine de note 10 pro öneririm. donanımsal olarak zaten işlemci vs aynı , note 10 pro kamera ve ekran olarak daha iyi .temiz poco x3 nfc yada zorlarsan poco x3 pro bulabilirsin belki
Nedeni nedir hocam kullandığım cihazlar var ve yakın çevremin kullandıklarına bakınca kimsede şikayetçi değil ne gibi alınmaz işteBildiğin alınmaz reis .d
haklısın fakat 3500 tl ye note 10 pro temiz bulması biraz zorx3 pro bulması zor , x3 yerine de note 10 pro öneririm. donanımsal olarak zaten işlemci vs aynı , note 10 pro kamera ve ekran olarak daha iyi .
x3 ; ips lcd
note 10 pro ; amoled.
Bildiğin alınmaz reis .d
Hocam şöyle diyeyim ben dediğim gibi Xiaomi nin Garanti markası olan Evofone da çalışıyorum ya. Bize kargo ile en az az günde 100 cihaz geliyor ise %40ı dediğin teller ki zatn ben hep derim Xiaomi alacaksaniz giriş segmenti Redmi almayın orta segment için de ge geçerli. Bize en az gelen Xiaomi serisi Mi serisi örnek (Mİ 10 Mİ 9 Mİ 11) PRO serisi ise zatn hiç gelmiyor geliyor ise de adam camı kırık olduğu için getiriyor. Bakın size karşı açık olacağım en kronik telleri söyleyeyim size ( Redmi 9T, Redmi Note 11 serisi, Redmi note 10 serisi, note 9 ve pro, Redmi 10 ve Redmi 10 2022, ondan sonra Poco X3 NFC ve Poco X3 Pro nun 256gb modeli kronik 128 GB modeli az geliyor. En sonda diyeceğim en sağlam cihazlar üstte dediğim dışında Redmi Note 7 mi 11 Lite ( tek sorunu güç tuşu bozuluyor oda ücretsiz yapılıyor duruma göre durum böyle yani hocam biraz uzun oldu k.bNedeni nedir hocam kullandığım cihazlar var ve yakın çevremin kullandıklarına bakınca kimsede şikayetçi değil ne gibi alınmaz işte
arada denk düşüyor, 2 gün önce 8/128 modelini 3750 ye aldım.haklısın fakat 3500 TL ye note 10 pro temiz bulması biraz zor
Yazılımı güncellerken dikkat edin son güncellemelerde sıkıntılı diye biliyorumarada denk düşüyor, 2 gün önce 8/128 modelini 3750 ye aldım.