rx 570 den guclu ayrica attiginiz sistemden cok daha iyi ve 0rx 6500xt nasıl bir ekran kartı o ekran kartı ile ilgili çok şey bilmiyorum
rx 570 den guclu ayrica attiginiz sistemden cok daha iyi ve 0rx 6500xt nasıl bir ekran kartı o ekran kartı ile ilgili çok şey bilmiyorum
16gb ram ve m2 ssd ile güzel olabilir. TeşekkürlerITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ikinci el 7000TL böyle bir sistem buldum
işlemci: i7 6700k
Ekran Kartı: rx570
Anakart: MSI Z270 A-PRO
Ram: 8x8 16GB 3000mhz
Ssd: 120+240GB
Kasa: Rampage
Sizce nasıl alınır mı onun yerine neler alınabilir. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
evet bu daha iyi gibi duruyor hem nvidia ekran kartı benim için daha iyi olur anakart ram ssd olarakta masrafa girdirmeyecek bir sistem gibi göründüSıfıra daha iyisi bulunuyorITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Aynı sitede HYPE Uno sistemi var aynı fiyatla ama bu King 13 anakart ve m2 ssd olarak çok daha
Alacaksan hızlı ol arada bir stok bitiyor.evet bu daha iyi gibi duruyor hem nvidia ekran kartı benim için daha iyi olur anakart ram ssd olarakta masrafa girdirmeyecek bir sistem gibi göründü
rx 570 den cok iyirx 6500xt nasıl bir ekran kartı o ekran kartı ile ilgili çok şey bilmiyorum