Öneri 2.El 9k Ya Rx6650xt Nasıl

B4HADİR

80+
Reaksiyon skoru
3
İşlemci. ryzen 5 7600 genel olarak r6 cs over watch arc riders gibi oyunlar oynuyorum 9.500e asus rog rx6650xt 8gb alınır mı 5dklık furmark testin de 65derece gpu sıcaklığı hotspot ise 74 derece fan hızı%42 de 165w güç tüketiyor

6700XT bulursun hocam, en azından 12GB VRAM olur.

Pahalı bence ya 6700XT bulursun zorlayıp.

Rog 4060Ti bir de 16GB, bana pek inandırıcı gelmedi bu ilan.

İşlemci. ryzen 5 7600 genel olarak r6 cs over watch arc riders gibi oyunlar oynuyorum 9.500e asus rog rx6650xt 8gb alınır mı 5dklık furmark testin de 65derece gpu sıcaklığı hotspot ise 74 derece fan hızı%42 de 165w güç tüketiyor
Bütçe 11 olursa 6700xt satarım hocam

Son düzenleme:
Sıfır şart diyenler için B580 biçilmiş kaftan ama ikinci ele girebilecek adam daha stabil kartlara yönelebilir, yine de fiyatına göre performansı çok iyi bi kart.

Stabilliği ve yazılım desteği açısından topa tutuluyor ama MFG bile var kartta, 2 sene rahat götürür. Ama dediğim gibi 2. ele girecek adamın seçenekleri de artıyor. Mesela B580, 6700XT ile benzer performans veriyor ama 2027 başında FSR 4 desteği alacak 6000 serisi, zaten AFMF 2.1 var, uzun ömürlülük konusunda level atlayacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://shbd.io/s/km5YAxQT 6ay mining geçmişi varmış test yapmış ama ben çok anlamadım alınır mı?
Bu adam bi garip, elinden geçmeyen kart yok. Tepe modeller bile var ve Mining olmayan kart yok elinde, işin garibi kartlar da temiz duruyor. Sorun çıkmadan yıllarca kullanma ihtimalin de var 6 ay sonra elinde de kalabilir.

Sıfır şart diyenler için B580 biçilmiş kaftan ama ikinci ele girebilecek adam daha stabil kartlara yönelebilir, yine de fiyatına göre performansı çok iyi bi kart.

Stabilliği ve yazılım desteği açısından topa tutuluyor ama MFG bile var kartta, 2 sene rahat götürür. Ama dediğim gibi 2. ele girecek adamın seçenekleri de artıyor. Mesela B580, 6700XT ile benzer performans veriyor ama 2027 başında FSR 4 desteği alacak 6000 serisi, zaten AFMF 2.1 var, uzun ömürlülük konusunda level atlayacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu adam bi garip, elinden geçmeyen kart yok. Tepe modeller bile var ve Mining olmayan kart yok elinde, işin garibi kartlar da temiz duruyor. Sorun çıkmadan yıllarca kullanma ihtimalin de var 6 ay sonra elinde de kalabilir.
valla 4senedir rx580 kullanıyorum daha içini bile açmadım elimde kalmadı yazılımsal olarak başka bi sıkıntı olarak bence bu da kalmaz diye düşünüyorum alınır mı sizce

valla 4senedir rx580 kullanıyorum daha içini bile açmadım elimde kalmadı yazılımsal olarak başka bi sıkıntı olarak bence bu da kalmaz diye düşünüyorum alınır mı sizce
Gigabyte'ın bazı modellerinde güvenlik etiketi yok ama Aorus onlara dahil mi bilmiyorum. İçi açılmamış yazmış ama kartın arkasındaki 1-2 vidada da tornavida izi var gibi, emin olamadım. Risk almak istiyosan şansını dene hocam, adamı isim olarak aratabilirsin forumlarda ya da Facebook alım satım gruplarında, çok ilanı var belki hakkında yazan olmuştur.

6800xt 6900xt bulabiliyorken 13 14 k lara ne mantığı var 6700 veya 6650 almanın o paraya anlamış değilim. 4 bin fazla verip 2 katı performans alacaksnz nerdeyse bu kartları almak çok mantıksız bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri