Neler Yeni

2.el araçlar düşcekmi

EnoEmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar
piyasa da cok arac var ama hıcbırı degerınde degıl bırı aynı aracı 190 na loymus bırı ayısını 160 a sızce yaz geldı bu aylarda fıyatlar normallesır duser mı

cemtastan2301

80+ Gold
Uzun süredir olan bir sorun bu. İnsanlar araba alım satımını ikinci bir meslek olarak yapıyorlar bu da piyasanın içinden geçiyor. Adam bakkal gidiyor ek olarak araba alıp satıyor yani. Devlet bir şey yapmadığı sürece düşeceğini pek sanmıyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
piyasa da cok arac var ama hıcbırı degerınde degıl bırı aynı aracı 190 na loymus bırı ayısını 160 a sızce yaz geldı bu aylarda fıyatlar normallesır duser mı
devlet düzenleme getirene kadar bu düzeyde

cemtastan2301

80+ Gold
Serbest piyasanın aşırı serbest olması bana göre...
Uzun süredir olan bir sorun bu. İnsanlar araba alım satımını ikinci bir meslek olarak yapıyorlar bu da piyasanın içinden geçiyor. Adam bakkal gidiyor ek olarak araba alıp satıyor yani. Devlet bir şey yapmadığı sürece düşeceğini pek sanmıyorum.
Ben de onu anlatıyorum zaten. Bu sanki ek iş olarak görülüyor insanlarımız tarafından, bu yüzden de araba piyasası bu. Devlet çok serbest bıraktı bu konuda, bir an önce bir şey yapmalı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onun yasası geldi çoktan belge almadan eve yılda 3 arabadan fazla sokamıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

devlet düzenleme getirene kadar bu düzeyde
Belge olmadan satış yasak
Bir evin içindeki tüm üyeler senede maksimum 3 araba değiştirebilecek .
4.arabada 5000tl 5.arabada 10.000 tl olarak cezalandırılacak 6dan sonrası mahkeme kararı olacak .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok saçma bi sistem var max 30k edecek arabayı 120k ya koyuyolar bence düzelmez daha.
Ülkemizde ki basık çöp şahinleri de say piyasayı darma duman eden onlar. 10 liralık çöp şahinlerini 100 bine koyuyolar 206 bir arabası olan adam da aa şahine 100 yazmış o zaman benim araba 110 eder diyor koyuyor sonra 110u gören farklı hir 206 sahibi o 110 yazmış benimki 120 eder diyor devam ediyor
Devlet bunu. Önüne geçti bizde de belge var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom