sıfır bunu al daha mantıklıİyi günler arkadaşlar, 2. El garantisi devam eden ryzen 5 ve RTX 4050 + Radeon 660m, Acer Nitro 16 buldum. 20k'ya alınır mı?
Evet hocamAcer Nitro 16 AN16-41-R4MB kodlu üründen mi bahsediyorsunuz
saglam temizse 18 e alinirİyi günler arkadaşlar, 2. El garantisi devam eden ryzen 5 ve RTX 4050 + Radeon 660m, Acer Nitro 16 buldum. 20k'ya alınır mı?
Ryzen 5 yerine i5 daha mı mantıklı hocam? Aşırı oyun oynamayacağım daha çok iş için kullanacağım. Almışken biraz da oyun oynatsın istiyorum.
hayır genel olarak hangi model söylmediniz ama muhtemelen 7640hs burda ryzen daha iyi ama sorun şu neden sıfır fiyatıyla ikinci el fiyatı hemen hemen aynı iken 2.el alasın sıfır almak daha mantıklı amd ci beya ryzenci olmayın hangisi fp ise onu alınRyzen 5 yerine i5 daha mı mantıklı hocam? Aşırı oyun oynamayacağım daha çok iş için kullanacağım. Almışken biraz da oyun oynatsın istiyorum.
Hocam anladığım kadarıyla arkadaşın bahsettiği model buhayır genel olarak hangi model söylmediniz ama muhtemelen 7640hs burda ryzen daha iyi ama sorun şu neden sıfır fiyatıyla ikinci el fiyatı hemen hemen aynı iken 2.el alasın sıfır almak daha mantıklı amd ci beya ryzenci olmayın hangisi fp ise onu alın
22 çok demiş benim attığıma bakın derim sıfır var iken ikinci el bence saçma olur ayrıca işlemci bakımındanda 7640hs değilde bu model ise i5 ile ryzen 5 hemen hemen aynıHocam anladığım kadarıyla arkadaşın bahsettiği model bu
Bende bu model laptoptan alacağım kuzenimden 22 ye taksitli saydı sizce hangisini önerirsiniz ve satıcı nasıldır![]()
Acer Nitro 16 AN16-41-R4MB (8GB/512SSD) Notebook
Acer Nitro 16 AN16-41-R4MB (8GB/512SSD) Notebook NH.QKBEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkürler hocam sipariş geçeceğim22 çok demiş benim attığıma bakın derim sıfır var iken ikinci el bence saçma olur ayrıca işlemci bakımındanda 7640hs değilde bu model ise i5 ile ryzen 5 hemen hemen aynı
bütçeniz maks nedir belki daha iyisini öneririmTeşekkürler hocam sipariş geçeceğim
Taksitli maks 25 hocambütçeniz maks nedir belki daha iyisini öneririm