Shourd
80+ Gold
o zaman attığıma bakın derim taksit imkanını bilmiyorumTaksitli maks 25 hocam
o zaman attığıma bakın derim taksit imkanını bilmiyorumTaksitli maks 25 hocam
Maksimum 25 e kadar önerebileceğiniz başka model var mı hocam taksit ten vazgeçtim artıkmo zaman attığıma bakın derim taksit imkanını bilmiyorum
buna bakabilirsiniz 26 ya ama bence gerek yok diğerini alın yanına soğutucu isteğe bağlı olarak ssd ve ram takviyesi yapsanız daha mantıklı gibi ama işlemci olarak bu çok dhaa güçlü ve son bi uyarım olucak bu fiyata amd seçeneğği pek olmadığı için intel önerdim ama inteli kötüledğimden değil intelde şu aralar masaüstü işlemcilerde 13.ve 14.nesilde büyük bi problem var biraz araştırabilirsiniz laptoplarda olduğunu söylemedi intel ama bende oldu diyen kualncı sayısı az değil yani biraz riskli ama fp olarak ilk attığım baya güzel ondan dolayı alınabilinir benceMaksimum 25 e kadar önerebileceğiniz başka model var mı hocam taksit ten vazgeçtim artıkm
Çok kararsız kaldım hocam artık biraz daha beklesem mi bilmiyorumbuna bakabilirsiniz 26 ya ama bence gerek yok diğerini alın yanına soğutucu isteğe bağlı olarak ssd ve ram takviyesi yapsanız daha mantıklı gibi ama işlemci olarak bu çok dhaa güçlü ve son bi uyarım olucak bu fiyata amd seçeneğği pek olmadığı için intel önerdim ama inteli kötüledğimden değil intelde şu aralar masaüstü işlemcilerde 13.ve 14.nesilde büyük bi problem var biraz araştırabilirsiniz laptoplarda olduğunu söylemedi intel ama bende oldu diyen kualncı sayısı az değil yani biraz riskli ama fp olarak ilk attığım baya güzel ondan dolayı alınabilinir bence