Neler Yeni

2.el bilgisayar almadan once hangi testleri yapmaliyim

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
2.el bi sistem almayı düşünüyorum. Arkds bana tüm faturaları attı. Haftasonu yerinde inceleyeceğim. Sistemde hangi testleri yapmam gerek. Teknik bilgim az. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sonradan pişman olmak istemiyorum

En İyi Cevap
1
2.el bi sistem almayı düşünüyorum. Arkds bana tüm faturaları attı. Haftasonu yerinde inceleyeceğim. Sistemde hangi testleri yapmam gerek. Teknik bilgim az. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sonradan pişman olmak istemiyorum
Oyun oyna en iyi test o bence 1 2 saat oyna (tabi furmark vb de yapabilirsin)

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Furmark testi yapabilirsin.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Oyun oyna en iyi test o bence 1 2 saat oyna (tabi furmark vb de yapabilirsin)

Başkasından sistem alıcaksın ve 1 saat oturup oyun oynamak??

Bu 4 programı indir
Occt
GPU-Z
Afterburner

Ardından GPU-Z aç ve sensors kısımda gir sonrasında unigine programını aç ve Ultra 1080p seçerek benchmark başlat bitince GPU-Z deki sensor kısımdaki ilk satırlarda dalgalanma varmı bak (Yoksa sağlamdır, açıkken bu programlar afterburner ile de kontrol et.)

Ardından occt ile hard test başlat 15 dk kapanmaz veya bi hata almazsan al.

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Sunu da sorsam. Ekran karti için furmark. Peki ramler , Anakart ve islemci için hangi testleri yapmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasayı alıp 1 2 gün bende kalabilirmi diye sorduğumda kendisi de tabi olur dedi. Bilgisayarı aldığımda discorddan yardımcı olabilir misiniz

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Teşekkür ederim. Sunu da sorsam. Ekran karti için furmark. Peki ramler , Anakart ve islemci için hangi testleri yapmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasayı alıp 1 2 gün bende kalabilirmi diye sorduğumda kendisi de tabi olur dedi. Bilgisayarı aldığımda discorddan yardımcı olabilir misiniz

Yazdıklarımı uygularsanız ilk 2 program ekran kartı için, dğer program ise kalan tüm parçalar için. (İşlemci den tut güç kaynağına kadar.)

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarımı uygularsanız ilk 2 program ekran kartı için, dğer program ise kalan tüm parçalar için. (İşlemci den tut güç kaynağına kadar.)
Cok cok teşekkür ederim kardeşim gercekten

Top Bottom