Bana yaklaşık 6 ay yetecek csgo lol belki gta 5 pubg mobil veya lite Valorant bunun gibi oyunları kasmadan oynatacak özellikle csgo ve lol oynarım kasmasın ortalama bi fps yeter bütçem yaklaşık 1k fakat 1.2k da olur. Sahibinden veya letgo dan anlayanlar varsa ben az çok biliyorum fakat sizin kadar değil bi yardımcı olsanız sadece kasa monitör var.
Bana yaklaşık 6 ay yetecek csgo lol belki gta 5 PUBG mobil veya lite Valorant bunun gibi oyunları kasmadan oynatacak özellikle csgo ve lol oynarım kasmasın ortalama bi fps yeter bütçem yaklaşık 1k fakat 1.2k da olur. Sahibinden veya letgo dan anlayanlar varsa ben az çok biliyorum fakat sizin kadar değil bi yardımcı olsanız sadece kasa monitör var.
Bence sakın 1 1.2 k bütçeye 2.el hazır sistem almayın dehşet fiyatlar var geçen ryzen 3 1200 1050 ti sisteme 4k yazan gördüm parçaları tek tek toplarsanız sanırım bi 750ti i5 3.nesil bir pc alırsınız dediğiniz oyunlarıda oynarsınız.
Bana yaklaşık 6 ay yetecek csgo lol belki gta 5 PUBG mobil veya lite Valorant bunun gibi oyunları kasmadan oynatacak özellikle csgo ve lol oynarım kasmasın ortalama bi fps yeter bütçem yaklaşık 1k fakat 1.2k da olur. Sahibinden veya letgo dan anlayanlar varsa ben az çok biliyorum fakat sizin kadar değil bi yardımcı olsanız sadece kasa monitör var.
O fiyata hazır sistem almayın tek tek toplayın gitti gidiyordan ben işlemci aldım bozuk çıktı toplam 10 günde para iadesi yaptılar ve hazır pc lerin arızalı olma oranı daha yüksek.
Bence sakın 1 1.2 k bütçeye 2.el hazır sistem almayın dehşet fiyatlar var geçen ryzen 3 1200 1050 ti sisteme 4k yazan gördüm parçaları tek tek toplarsanız sanırım bi 750ti i5 3.nesil bir PC alırsınız dediğiniz oyunlarıda oynarsınız.
O fiyata hazır sistem almayın tek tek toplayın gitti gidiyordan ben işlemci aldım bozuk çıktı toplam 10 günde para iadesi yaptılar ve hazır PC lerin arızalı olma oranı daha yüksek.
Parça olarak ikinci el
gtx 750 ti
q 8400 veya q6600 veya daha üstü
ana kart belirli bir şey söylenemez parçalara göre yeni konu açabilirsin
4 gb 1333 mhz ram bitane daha 4 gb ram alırsan çok daha iyi olur
500 e power kasa sana kalmış
Alacağın parçaları yazarak bir konu oluştur bu alınır mı diye diyer arkadaşlar anakart vs veya daha iyi parça önerisinde buluna bilir benim düşündüğüm parçalar bunlar.
0 bulamasın bulsanda zorlayarak cs de 40 fps falan verir gta 5 falan hayal 1k daha biriktirip dedğin oyunları rahat açacak 0 PC toplayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parça olarak ikinci el
gtx 750 ti
4 gb 1333 mhz RAM bitane daha 4 gb RAM alırsan çok daha iyi olur
Alacağın parçaları yazarak bir konu oluştur bu alınır mı diye diyer arkadaşlar anakart vs veya daha iyi parça önerisinde buluna bilir benim düşündüğüm parçalar bunlar.
Parçaları aldıktan sonra bilgisayarcıya götüre bilirisn o toplar ama yanında dur parça çalmasın ve ana kartı kafana göre alma uyuşmayabilir konu aç öyle al benim ana kartlara bakmaya zamanım olmadığı için bir şey önermedim ama illaki önerecek insan çıkar.
0 bulamasın bulsanda zorlayarak cs de 40 fps falan verir gta 5 falan hayal 1k daha biriktirip dedğin oyunları rahat açacak 0 PC toplayabilirsin
Parça olarak ikinci el
gtx 750 ti
4 gb 1333 mhz RAM bitane daha 4 gb RAM alırsan çok daha iyi olur
Parçaları aldıktan sonra bilgisayarcıya götüre bilirisn o toplar ama yanında dur parça çalmasın ve ana kartı kafana göre alma uyuşmayabilir konu aç öyle al benim ana kartlara bakmaya zamanım olmadığı için bir şey önermedim ama illaki önerecek insan çıkar.