Neler Yeni

2. el bir ps4 aslında ne kadar eder?

boraner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Boran Eroğlu
Bu aralar uzun bir süre sonra tekrardan konsol almayı düşünüyorum ve 2. el ps4 bakmaya başladım

aşağı yukarı fiyatlar;
Fat kasalar için 1700,
slim kasa için 2100 den başlıyor

Uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için sorma gereği duydum bunlar her sektörde olduğu gibi uçuk fiyatlar mı yani bir "slim kasa ps4 500GB tek kol" 2200-2300 lira eder mi? yoksa beklemek mi lazım ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Bu aralar uzun bir süre sonra tekrardan konsol almayı düşünüyorum ve 2. el ps4 bakmaya başladım

aşağı yukarı fiyatlar;
Fat kasalar için 1700,
slim kasa için 2100 den başlıyor

Uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için sorma gereği duydum bunlar her sektörde olduğu gibi uçuk fiyatlar mı yani bir "slim kasa ps4 500GB tek kol" 2200-2300 lira eder mi? yoksa beklemek mi lazım ?
1tb veya iki kol bulunabilir biraz zorlarsan aslında

boraner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Boran Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürler.. peki 2. el playstation alım satımı için önerdiğiniz bir platform var mı bir internet sitesi veya gidip güvenli alabileceğim bir yer. Çünkü letgo pek güven vermiyor corona da var zaten cihazı denemeye de sıcak bakmıyor kimse.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Anladım teşekkürler.. peki 2. el playstation alım satımı için önerdiğiniz bir platform var mı bir internet sitesi veya gidip güvenli alabileceğim bir yer. Çünkü letgo pek güven vermiyor corona da var zaten cihazı denemeye de sıcak bakmıyor kimse.
Oyuncu market diye bir site var, cihaz eline ulaşıyor sen ödemeyi onaylayana kadar para gitmiyor, sorun çıktığında iade edebiliyorsun, sen parayı ödemessen 2 gün içinde otomatik ödüyor para havuzda kalıyor

boraner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Boran Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuncu market diye bir site var, cihaz eline ulaşıyor sen ödemeyi onaylayana kadar para gitmiyor, sorun çıktığında iade edebiliyorsun, sen parayı ödemessen 2 gün içinde otomatik ödüyor para havuzda kalıyor
Anladım bakacağım şimdi, çok teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,463
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom