Peonta
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- Rüzgar
Arkadaşlar uzun süren şeyden sonra 2. El bir bilgisayar bulduk ekran kartı RX 580 biraz baktım çok da güzel şeyler söylenmemiş ama bu fiyata başka bir sistem bulamam en azından Kıbrıs için o yüzden başlangıç olarak bunu alıp ilerde geliştirmeyi düşünüyorum işlemcisi Ryzen 5 1600 daha kaç mm olduğunu bilmiyorum yarın gidip bakıcam ama bu fiyata başka bir şey bulamam o yüzden bunu alıp ilerde geliştirmek benim için daha mantıklı olucak gibime geliyor nasıl olur sizce en azından 6-7 ay götürür mü beni?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç nm olduğunu yazcaktım oto düzeltme düzeltmişArkadaşlar uzun süren şeyden sonra 2. El bir bilgisayar bulduk ekran kartı RX 580 biraz baktım çok da güzel şeyler söylenmemiş ama bu fiyata başka bir sistem bulamam en azından Kıbrıs için o yüzden başlangıç olarak bunu alıp ilerde geliştirmeyi düşünüyorum işlemcisi Ryzen 5 1600 daha kaç mm olduğunu bilmiyorum yarın gidip bakıcam ama bu fiyata başka bir şey bulamam o yüzden bunu alıp ilerde geliştirmek benim için daha mantıklı olucak gibime geliyor nasıl olur sizce en azından 6-7 ay götürür mü beni?