fiyat nedir çünkü geçen günlerde 12k ya gördüm vatan veya yeknosada alan biri konu açmıştı2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu
Ffb testlwrine tuslarda calismayan tuş var mı deforma yırtılma kırık vs. Bu tür şeylere bakman lazim2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu
9k shifterla birliktefiyat nedir çünkü geçen günlerde 12k ya gördüm vatan veya yeknosada alan biri konu açmıştı
peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mıFfb testlwrine tuslarda calismayan tuş var mı deforma yırtılma kırık vs. Bu tür şeylere bakman lazim
O risk 0 alınca da olur hocam ama 2. Elde bilemicem belki adam az kullanmıştır iç sistemi az yıpranır çok kullanmıştır çok yıpranır belki çok kıllanmış ama yipratmamistır o birazcık şansa kaliyor9k shifterla birlikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mı
hmm 3k daha verip sıfır almak daha mantıklı bütçeniz varsa sıfır almaya bakın9k shifterla birlikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mı
G-hub uygulamasından pedallara kademeli kademeli bastır ayağınla ekrana ne kadar pedala bastığın gözükecek bir anormallik yoksa direksiyona bak tuşlar çalışıyor mu diye yine uygulamadan veya oyun içinden denersin2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu