2.El direksiyon satın alacağım nelere dikkat etmem gerekir

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu

2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu
fiyat nedir çünkü geçen günlerde 12k ya gördüm vatan veya yeknosada alan biri konu açmıştı

Ffb testlwrine tuslarda calismayan tuş var mı deforma yırtılma kırık vs. Bu tür şeylere bakman lazim

fiyat nedir çünkü geçen günlerde 12k ya gördüm vatan veya yeknosada alan biri konu açmıştı
9k shifterla birlikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ffb testlwrine tuslarda calismayan tuş var mı deforma yırtılma kırık vs. Bu tür şeylere bakman lazim
peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mı

hocam önce cihazı satın aldığınız kişiden video isteyin tek tek tüm tuşlara basıp çalıştığını kontrol edin. özellikle f1 kulakçıklarda sorun olabiliyor sert kullanımlardan sonra içerisindeki switch ler arızalanıyor. onun dışında çarklı sistem olduğundan birz takırtılı çalışır fors feedback en üst seviyeye getirip bir oyun oynamasını isteyin anormal çıkan sesler (bahsettiğim gürültülü çalışmanın dışında) içerisindeki çarkların zarar görmüş olabileceğine işarettir.

9k shifterla birlikte

peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mı
O risk 0 alınca da olur hocam ama 2. Elde bilemicem belki adam az kullanmıştır iç sistemi az yıpranır çok kullanmıştır çok yıpranır belki çok kıllanmış ama yipratmamistır o birazcık şansa kaliyor

bide alacağınız kişiye hangi oyunda kullandığını sorun adam ets2 bağımlısıysa sorun olmaz o oyunda agresif kullanım olmadığından cihaz kolay kolay bozulmaz ama agresif oyunlarda oynadıysa (iracing forza grand tourismo gibi) cihaz yıpranmış olabilir

9k shifterla birlikte

hmm 3k daha verip sıfır almak daha mantıklı bütçeniz varsa sıfır almaya bakın

G-hub uygulamasından pedallara kademeli kademeli bastır ayağınla ekrana ne kadar pedala bastığın gözükecek bir anormallik yoksa direksiyona bak tuşlar çalışıyor mu diye yine uygulamadan veya oyun içinden denersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,084
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri