Neler Yeni

2.el ekran kartı arıyorum

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz
letgo dan bir şeyi bulmak işkence arkadaş ekran kartı yazıyorum bütün televizyonlar çıkıyor

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaştan resimler iste. Kartta eğer bir olay yoksa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

belirli bi bütçem yok gelecek sene sistemi değiştiricem zaten para biriktiricem bi yandan o yüzden idareten bi kart arıyorum aslında
oynayacağın oyunlar neler?

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz
Arkadaştan resimler iste. Kartta eğer bir olay yoksa alınır.

oynayacağın oyunlar neler?
fps türü ve bir iki hikayeli oyun çok sistem yoran oyunları tercih etmiyorum

HoYeon Jung

80+ Gold
fps türü ve bir iki hikayeli oyun çok sistem yoran oyunları tercih etmiyorum
açıkçası param yok diyorsan 750Tİ bile öneririm sana. Bu iş biraz da sana kalmış. Oynayacağın oyunlar sistem yoran değil diyorsun. O zaman bütçene uygun olanı bulup alman en doğrusu olur senin için.

açıkçası param yok diyorsan 750Tİ bile öneririm sana. Bu iş biraz da sana kalmış. Oynayacağın oyunlar sistem yoran değil diyorsun. O zaman bütçene uygun olanı bulup alman en doğrusu olur senin için.
Yukarıda belirttiğin kartların hemen hemen tamamı oynatır diye düşünüyorum o oyunları.

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz

Yukarıda belirttiğin kartların hemen hemen tamamı oynatır diye düşünüyorum o oyunları.
gtx 750ti i5 10400f ikilisi valorantda kaç fps görür bide gtx750ti çok eski bi ekran kartı değil mi ayrıca fiyat ortalaması nedir

hiç bir oyunu high da oynamadığım için yüksek ihtimalle 750ti yeterli olur

HoYeon Jung

80+ Gold
gtx 750ti i5 10400f ikilisi valorantda kaç fps görür bide gtx750ti çok eski bi ekran kartı değil mi ayrıca fiyat ortalaması nedir
Şöyle söyleyeyim. Performanstan yana sıkıntın olmasın. Ben sana GTX750Tİ'ı sen idarelik aradığın için söyledim. Eğer ben yanlış anladıysam özür dilerim ve https://www.letgo.com/tr-tr/i/rx-570-garantili-kutulu_7c6d1d0d-6e00-4369-9ced-0d57a6a7fc48
bunu öneririm. Kartın testlerini internetten aratabilirsin. Fiyat ortalaması hakkında inan hiç bilgim yok ama tahminlerimce 800TL altında bulabilirsin diye düşünüyorum. Eski bir karttır doğru. Ben sana oynayacağın oyunlar ve dediğim gibi sen idarelik istediğin için bunu önerdim. Ama RX570 ilanına bakabilirsin. Bu konularda pek bilgim yok ancak bir sayı vermek gerekirse 3-4 yıl götürür sistemi çok yormaz isen. İşlemcin güçlü. R5 3600 tokatlıyor. Performans olarak da fiyat olarak da. Ben de senin sisteminin benzerini toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı olarak GTX980 tercih edeceğim. Kart eski ama bana mısın demiyor kart. Biraz fazla boş konuşmuş olabilirim ama buradan bir özet çıkarmak gerekirse şöyle söyleyeyim. İdarelik istiyorsan GTX750Tİ, güzel bir kart istiyorsan ki düzgün kullanırsan 3-4 sene götürür RX570 alabilirsin. Şunu da eklemek gerek diye düşünüyorum. İleride ekran kartını upgrade edebilirsin rahatça çünkü işlemcin güçlü. Youtube'da videoları vardır izlersin. Kart RTX3060'ı besleyebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom