quartle
80+ Gold
yollarsınburaya fotoğraf veya link yollayabiliyor muyum
yollarsınburaya fotoğraf veya link yollayabiliyor muyum
evetburaya fotoğraf veya link yollayabiliyor muyum
23 kasım 2020 hocam.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ölü ilandır büyük ihtimalle. Adama mesaj yaz bakalım dönecek mi?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam senin bütçen tam olarak nedir? Ona göre bildiğim birkaç kartı önerebilirimletgo dan bir şeyi bulmak işkence arkadaş ekran kartı yazıyorum bütün televizyonlar çıkıyor
belirli bi bütçem yok gelecek sene sistemi değiştiricem zaten para biriktiricem bi yandan o yüzden idareten bi kart arıyorum aslındaHocam senin bütçen tam olarak nedir? Ona göre bildiğim birkaç kartı önerebilirim
Arkadaştan resimler iste. Kartta eğer bir olay yoksa alınır.
oynayacağın oyunlar neler?Mesaj otomatik birleştirildi:
belirli bi bütçem yok gelecek sene sistemi değiştiricem zaten para biriktiricem bi yandan o yüzden idareten bi kart arıyorum aslında
fps türü ve bir iki hikayeli oyun çok sistem yoran oyunları tercih etmiyorumArkadaştan resimler iste. Kartta eğer bir olay yoksa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynayacağın oyunlar neler?
açıkçası param yok diyorsan 750Tİ bile öneririm sana. Bu iş biraz da sana kalmış. Oynayacağın oyunlar sistem yoran değil diyorsun. O zaman bütçene uygun olanı bulup alman en doğrusu olur senin için.fps türü ve bir iki hikayeli oyun çok sistem yoran oyunları tercih etmiyorum
Yukarıda belirttiğin kartların hemen hemen tamamı oynatır diye düşünüyorum o oyunları.açıkçası param yok diyorsan 750Tİ bile öneririm sana. Bu iş biraz da sana kalmış. Oynayacağın oyunlar sistem yoran değil diyorsun. O zaman bütçene uygun olanı bulup alman en doğrusu olur senin için.
gtx 750ti i5 10400f ikilisi valorantda kaç fps görür bide gtx750ti çok eski bi ekran kartı değil mi ayrıca fiyat ortalaması nediraçıkçası param yok diyorsan 750Tİ bile öneririm sana. Bu iş biraz da sana kalmış. Oynayacağın oyunlar sistem yoran değil diyorsun. O zaman bütçene uygun olanı bulup alman en doğrusu olur senin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda belirttiğin kartların hemen hemen tamamı oynatır diye düşünüyorum o oyunları.
Şöyle söyleyeyim. Performanstan yana sıkıntın olmasın. Ben sana GTX750Tİ'ı sen idarelik aradığın için söyledim. Eğer ben yanlış anladıysam özür dilerim ve https://www.letgo.com/tr-tr/i/rx-570-garantili-kutulu_7c6d1d0d-6e00-4369-9ced-0d57a6a7fc48gtx 750ti i5 10400f ikilisi valorantda kaç fps görür bide gtx750ti çok eski bi ekran kartı değil mi ayrıca fiyat ortalaması nedir