Neler Yeni

Yardım 2. El Ekran Kartı Bozuk Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır ?

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. 2. El bir ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 750Tİ 1400 Tl ye buldum kartın sahte olup olmadığını "GPU-Z" ile anlayabileceğimi biliyorum fakat, eğer kart daha önce yanmışsa bir süre fön makinesi gibi sıcak hava üfleyen bir şeyle ısıtırsak bir süre çalışabiliyor şimdi alırken kontrol edip eve geldiğinde dolandırılmış olmak istemiyorum kartın bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim ? şimdiden teşekkürler 1400 tl civarında tavsiyeniz varsa bekliyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. 2. El bir ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 750Tİ 1400 TL ye buldum kartın sahte olup olmadığını "GPU-Z" ile anlayabileceğimi biliyorum fakat, eğer kart daha önce yanmışsa bir süre fön makinesi gibi sıcak hava üfleyen bir şeyle ısıtırsak bir süre çalışabiliyor şimdi alırken kontrol edip eve geldiğinde dolandırılmış olmak istemiyorum kartın bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim ? şimdiden teşekkürler 1400 TL civarında tavsiyeniz varsa bekliyorum
bende böyle tamir videoları izledim yani biliyorum genelde gpu birkaç ay idare ediyor ama sen burda lehimlemelere falan bakman lazım bide gpu'yu yüke sokcak testler yaparsan iyi olur

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende böyle tamir videoları izledim yani biliyorum genelde gpu birkaç ay idare ediyor ama sen burda lehimlemelere falan bakman lazım bide gpu'yu yüke sokcak testler yaparsan iyi olur
FurMark gibi mi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Furmark testine sokup 15 20dk beklersen anlarsın .

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
Başka herhangi bir öneriniz var mı 2. el kart olarak

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. 2. El bir ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 750Tİ 1400 TL ye buldum kartın sahte olup olmadığını "GPU-Z" ile anlayabileceğimi biliyorum fakat, eğer kart daha önce yanmışsa bir süre fön makinesi gibi sıcak hava üfleyen bir şeyle ısıtırsak bir süre çalışabiliyor şimdi alırken kontrol edip eve geldiğinde dolandırılmış olmak istemiyorum kartın bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim ? şimdiden teşekkürler 1400 TL civarında tavsiyeniz varsa bekliyorum
Gidersin güzelce bir oyun oynarsın yüksek grafikli oyunlarda sorun cıkmıyorsa sorun yoktur.

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
anladım çok teşekkürler

Top Bottom