2. el ekran kartı önerisi lazım arkadaşlar 10k bütçe

captandusty

80+ Silver
Reaksiyon skoru
536
Bütçe
10000
Bulunduğum şehirde sıfıra yakın sapphire nitro+ 6700xt buldum 9800tl istiyor sizce eder mi bu para arkadaşlar önerileriniz varmıdır.
r5 5600 işlemcim var ekranım 1080p oyun oynarsam lol valo pubg sadece

Bulunduğum şehirde sıfıra yakın sapphire nitro+ 6700xt buldum 9800tl istiyor sizce eder mi bu para arkadaşlar önerileriniz varmıdır.
r5 5600 işlemcim var ekranım 1080p oyun oynarsam lol valo pubg sadece
aynı sisteme sahibim bendede 6700 xt var sapphire kartlarında sıkıntı çok çıkıyor adamdan bütün testleri iste eğer yapabiliyorsan kasanı götür

aynı sisteme sahibim bendede 6700 xt var sapphire kartlarında sıkıntı çok çıkıyor adamdan bütün testleri iste eğer yapabiliyorsan kasanı götür
ne gibi sıkıntılar çıkıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasamı götürme şansım yok çünkü kasama sığmyacak ama test yapıp atacak arkadaş bana ona göre gitcem 60 65 derece maks oluyormuş söylediğne göre kart 1 yıl kadar kutusunda durmuş ardından 3 ay kullanıp kaldırmışlar

ne gibi sıkıntılar çıkıyor hocam
apex legends oynuyodum mesela normalde 70 derece ulti açıyorum ekran 95 derecelere çıkıp sistemi kapatıyordu adama gittim geri verdim kartı evine kadar gittim adamın bilgisayarına taktığımızda adamda sıkıntı yoktu sadece bende vardı ve sürücü hataları çökme sorunları sapphire kullanıcıları redditte şikayet ediyolar tabii ki de şans o yüzden diyorum en iyisi kasanızı alıp götürmek yapamıyorsanız adama tüm testleri yaptırın

apex legends oynuyodum mesela normalde 70 derece ulti açıyorum ekran 95 derecelere çıkıp sistemi kapatıyordu adama gittim geri verdim kartı evine kadar gittim adamın bilgisayarına taktığımızda adamda sıkıntı yoktu sadece bende vardı ve sürücü hataları çökme sorunları sapphire kullanıcıları redditte şikayet ediyolar tabii ki de şans o yüzden diyorum en iyisi kasanızı alıp götürmek yapamıyorsanız adama tüm testleri yaptırın
teşekkürler hocam geri itiyor bu durumlar benide ya

adamdan yine testlerin fotoğraflarını isteyin çünkü verdiğiniz para az para değil üzülmeyin sonra hatta direk adamın evine gidip canlı test edin

psu nedir

aslında bir 6800xt bakabilirsin yetebilir max 3 pro sanırım sizdeki o model hakkında çok bir bilgim yok ya
evet o model 6800xt de bakayım 6700xt ne kadar eder sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri