750ti o kadar oldu mu? Bizim bi piyasa vardı ya ha işte o artık yok1200 e pazarlık at. Kaçırma. Piyasa artıyor
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu fiyata rx 550 , GT 1030 almaktan iyidir . Çoğu oyunu oynatır.750ti o kadar oldu mu? Bizim bi piyasa vardı ya ha işte o artık yok
1200 e pazarlık at. Kaçırma. Piyasa artıyor
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
8 bine 6600 8 GB getirtsem miAmazon.jp de 2k ya Gtx 1650 getiriyordum 1 hafta öncesine kadar. Şuanda en düşük 3k dan aşağı yok![]()
Bakındım bulamadım link atsana.8 bine 6600 8 GB getirtsem mi
Vazgeçtim zaten şimdi siparişi iptal ettim. Satmak içindi. Cepte para yok kredi kartından alıp satıp cebe bir iki bişiler atmak lazım.Bakındım bulamadım link atsana.
Bu arada 8k satmak için getirtme 9k ya 10k ya Rtx 3060 denk geliyor. Elinde patlar en kötü aldıgın fiyata satarsın
Güvenlik etiketi yok yada ben göremedim kartın arkasında.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
100 TL indirim yapabilirsiniz. 1050 gücündedir.
bu fiyata ne 550 ne de 750ti önerilir.