Neler Yeni

2. el forum hakkında

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kendi fikirlerimi söyliyim.
Mesaj sınırı bence saçma, başka forumdan veya sadece ikinci el için gelen adama 200 mesaj kastıramazsın zorla. Anlamadığı konulara spam mesaj atmaya başlayacak sırf kilidi açabilmek için.

Fotoğraf konusunda ise zaten öyle fotoğraf koyan görmedim satın almak isteyenler koyuyor öyle fotoğraf o da normal. Güvenip güvenmemek sizin elinizde sonuçta.
Furkan şu onay konusu ile ilgili ne var ppmdeki mesaja baksana hatta dur etiketliyim🤭

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Mesaj sınırı bence saçma, başka forumdan veya sadece ikinci el için gelen adama 200 mesaj kastıramazsın zorla. Anlamadığı konulara spam mesaj atmaya başlayacak sırf kilidi açabilmek için.

Fotoğraf konusunda ise zaten öyle fotoğraf koyan görmedim satın almak isteyenler koyuyor öyle fotoğraf o da normal. Güvenip güvenmemek sizin elinizde sonuçta.
Bence ilanlar mod onaylı olmalı ve hiç olmazsa ürünle ilgili biraz detay verme zorunluluğu olmalı, ayrıca satıcı get gibi yerlerden de yollayabilirse belirtmeli bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

VorleN

80+ Silver

Peki sahibinden get gibi bir güvenlik sistemi olacak mı mesela alıcının eline ulaşınca satıcıya parası gitse güzel olabilir.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Alışverişin güvenliği için önlem alınabilir

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Peki sahibinden get gibi bir güvenlik sistemi olacak mı mesela alıcının eline ulaşınca satıcıya parası gitse güzel olabilir.
Paypal ülkemizden kalkmasaydı olabilirdi belki.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

En azından güvenilirliği biraz daha artırmak için bence üyeliğin konu sahibinin dediği gibi 1 ay ile falan koşullandırılması iyi olabilir.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
1 ay bence çok. Forum daha yeni açıldı duyan adam gelecek ve 1 ay bekleyecek mi ilan açmak için? Ben olsam beklemezdim :D Yine de en iyisini @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül bilir...
Öyle düşününce doğru, evet. Ama bugün üye açıp anında ilan koyanlara da eminim benim gibi birçok kişinin güvenesi gelmiyordur. Bu iki öneri dışında farklı bir şey de olsa, en azından güvenilirliği artırmak için bir çalışma yürütülebilir ilerleyen dönemde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom