2. el forum hakkında

Kendi fikirlerimi söyliyim.
Mesaj sınırı bence saçma, başka forumdan veya sadece ikinci el için gelen adama 200 mesaj kastıramazsın zorla. Anlamadığı konulara spam mesaj atmaya başlayacak sırf kilidi açabilmek için.

Fotoğraf konusunda ise zaten öyle fotoğraf koyan görmedim satın almak isteyenler koyuyor öyle fotoğraf o da normal. Güvenip güvenmemek sizin elinizde sonuçta.
Furkan şu onay konusu ile ilgili ne var ppmdeki mesaja baksana hatta dur etiketliyim🤭

Mesaj sınırı bence saçma, başka forumdan veya sadece ikinci el için gelen adama 200 mesaj kastıramazsın zorla. Anlamadığı konulara spam mesaj atmaya başlayacak sırf kilidi açabilmek için.

Fotoğraf konusunda ise zaten öyle fotoğraf koyan görmedim satın almak isteyenler koyuyor öyle fotoğraf o da normal. Güvenip güvenmemek sizin elinizde sonuçta.
Bence ilanlar mod onaylı olmalı ve hiç olmazsa ürünle ilgili biraz detay verme zorunluluğu olmalı, ayrıca satıcı get gibi yerlerden de yollayabilirse belirtmeli bence.

Peki sahibinden get gibi bir güvenlik sistemi olacak mı mesela alıcının eline ulaşınca satıcıya parası gitse güzel olabilir.

Alışverişin güvenliği için önlem alınabilir

Peki sahibinden get gibi bir güvenlik sistemi olacak mı mesela alıcının eline ulaşınca satıcıya parası gitse güzel olabilir.
Paypal ülkemizden kalkmasaydı olabilirdi belki.

En azından güvenilirliği biraz daha artırmak için bence üyeliğin konu sahibinin dediği gibi 1 ay ile falan koşullandırılması iyi olabilir.

1 ay bence çok. Forum daha yeni açıldı duyan adam gelecek ve 1 ay bekleyecek mi ilan açmak için? Ben olsam beklemezdim :D Yine de en iyisini @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül bilir...
Öyle düşününce doğru, evet. Ama bugün üye açıp anında ilan koyanlara da eminim benim gibi birçok kişinin güvenesi gelmiyordur. Bu iki öneri dışında farklı bir şey de olsa, en azından güvenilirliği artırmak için bir çalışma yürütülebilir ilerleyen dönemde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,417
Üyeler
187,830
Son üye
Emrebkdmr
Geri