ederi zaten o ama daha uyguna bulabilirsin alınabilir2side 2.elden 600tlye satıyor indirttim biraz konusup sizce alınır mı? sorunu yokmuş
millet 1200tl civarına satıyor aynılarıni komik olan 0ıda sagdakinin 1200tlederi zaten o ama daha uyguna bulabilirsin alınabilir
yarı fiyatina geliyor 2. fotodaki mavili olani alicaktim 1217tlye satiliyor yari fiyatina geliyor nerden baksam 300tl kargo ile 300 400tl kar etmis oluyorumBence 2. El hiçbi power alınmamalı
Sahibinden com a param güvende sistemi ile kargoyu ücretsiz yapabilirsinizmillet 1200tl civarına satıyor aynılarıni komik olan 0ıda sagdakinin 1200tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yarı fiyatina geliyor 2. fotodaki mavili olani alicaktim 1217tlye satiliyor yari fiyatina geliyor nerden baksam 300tl kargo ile 300 400tl kar etmis oluyorum
yani dediğim gibi alınabilir ama 2.el piyasası çok fahiş fiyat bu ülkede biraz daha kovalayabilirsen daha uyguna bulma şansın var,millet 1200tl civarına satıyor aynılarıni komik olan 0ıda sagdakinin 1200tl
Hocam 2.elde bundan ucuzunu bulamadım diye konu açtım mavili olan 2022 kasım ayında alınma kampanyalara bakınıyorum ama suana kadar birsey bulamadımyani dediğim gibi alınabilir ama 2.el piyasası çok fahiş fiyat bu ülkede biraz daha kovalayabilirsen daha uyguna bulma şansın var,
arkadaşın dediği gibi sıfır almak daha mantıklı kampanya beklersen 600w lik bile alabilirsin 1200 e kaliteli markanın
genede 600tl hakkıdır ama değmez
Hocam kargoyu bizden aliyolar 200tlluk ürüne 75tl alıyor mesela ücretsiz olmuyorSahibinden com a param güvende sistemi ile kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz
O nası oluyo ya, ben ücretsiz verdim? Daha dün sattım hattaHocam 2.elde bundan ucuzunu bulamadım diye konu açtım mavili olan 2022 kasım ayında alınma kampanyalara bakınıyorum ama suana kadar birsey bulamadım
Hocam kargoyu bizden aliyolar 200tlluk ürüne 75tl alıyor mesela ücretsiz olmuyor
O nası oluyo ya, ben ücretsiz verdim? Daha dün sattım hatta
Karşı tarafa çıkarıyor kargo parası. Yani alan kişiye.Nasıl ya hocam satin al diyorum param guvendeyle bana kargo parası cikariyor bir bakın isterseniz bir ilana girip
Evet başka hesaptan dediğiniz gibi görünüyorNasıl ya hocam satin al diyorum param guvendeyle bana kargo parası cikariyor bir bakın isterseniz bir ilana girip
Peki bana gelicek paradan kesinti oluyo mu acabaKarşı tarafa çıkarıyor kargo parası. Yani alan kişiye.
Eğer satıcı tanıdık güvenilir ise 100tl ilan açsın kargo 90tlye geliyor, geri kalanı ibana atarsınız.
Hayır senle alakası yok. Atıyorum 1000tlye ürün sattın, karşı taraf alırken 110-1200 civarı ödüyor kargo dahil şekilde.Evet başka hesaptan dediğiniz gibi görünüyor
Peki bana gelicek paradan kesinti oluyo mu acaba
Sizi etkilemiyor diye biliyorum param güvende o degilde simdi ben bunlardan birini 690tlye alsam mantıksız mı oluyor açıkcasi cebimde 370 alacagımda 500 haftasonuda 200tl alicam 1070tl oluyor 690 buraya verip 200tlyede hard disk buldum onu alsam mantıklı olmaz mıEvet başka hesaptan dediğiniz gibi görünüyor
Peki bana gelicek paradan kesinti oluyo mu acaba