Neler Yeni

2. El HP OMEN BY HP17-AN003NT Alınır mı?

whoamii

80+ Silver

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
4k panel mi 1070 😳
Elden mi alacaksınız?

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Evet hocam elden alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4K panel ayrıntısını fark etmemiştim, mobil 1070 masaüstünds hangi ekran kartına denk gelir? Bu fiyata bu laptop alınır mı? Özelliklerini görünce ben de pek inanmadım, almadan önce hangi testleri yapabilirim sizce?
Hocam test konusunda @Banxtre ankastre kankam belki yardımcı olur ama bence çok iyi. Masaüstü ile kıyaslamak saçma geliyor bana eğer sağlamsa 1660ti mobile seviyesinde olabilir.

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam test konusunda @Banxtre ankastre kankam belki yardımcı olur ama bence çok iyi. Masaüstü ile kıyaslamak saçma geliyor bana eğer sağlamsa 1660ti mobile seviyesinde olabilir.
Hocam masaüstü denginde sormam alacağım değerleri tahmin etmek içindi, mobil ekran kartlarının değerlerini pek bilmiyorum ama masaüstü ekran kartlarının değerlerini az çok biliyorum. Ama anladığım kadarıyla işimi görecek bir laptop, test işini de halledebilirsem alıcam.

@Banxtre konu açmadan direkt sorayım hocam, laptopu alırken nasıl test edebilirim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam masaüstü denginde sormam alacağım değerleri tahmin etmek içindi, mobil ekran kartlarının değerlerini pek bilmiyorum ama masaüstü ekran kartlarının değerlerini az çok biliyorum. Ama anladığım kadarıyla işimi görecek bir laptop, test işini de halledebilirsem alıcam.

@Banxtre konu açmadan direkt sorayım hocam, laptopu alırken nasıl test edebilirim?
Kanka laptopların çoğu kısılmış oluyor
Ben 1650 ti ile aldığım sonuöları söyLim

Valo 150 200 fps
Witcher 3 full stabil 60 fps oynama donma yok full ayarlar
Fortnite(tam hatırlamıyorum ) düşük ayarlarda 200 fps civarıydı
Forza horizon 4 stabil 120 veriyordu
Genel olarak tüm oyunları açar yani 👌
Rdr 2 gibi oyunlarda çok az kısarsın grafikleri.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Masaüstü tarafında daha yetkinim ama laptop konusunda da şunlara dikkat edebilirsin:
Yük testleri yapıp dereceleri internetteki aynı model laptoplar ile karşılaştırabilirsin.
RAM'lerin değiştirilmemis olduğundan emin olmak için hem bellek miktarı hem de bellek mhz'ine bakmanı öneririm .Bunun için Thaipoon Burner kullanabilirsin .
Disklerin boyutlarına bakıp degistirilmediginden ve aynı marka olduğundan emin olabilirsin.
Menteşe ve vida yuvalarında işlem var mı yok mu kontrol edebilirsin .
Bir de ölü piksel testi yaparsan başka da geriye bir oyun testi kalır ona da Msi AfterBurner kullanarak değerleri yine internetteki aynı model ürünler ile karşilastirabilirsin.

Şimdilik aklıma gelen bunlar.

Top Bottom