- Bütçe
- 35000
Bütçem max. 35-40bin bu fiyata 2. El Excalibur i7 13. Nesil Rtx 4060 buldum. Ancak casper'ın ısınma problemleri yüzünden emin olamadım. Bu fiyata alınır mı ya da güzel başka model öneriniz var mıdır?
hocam o fiyata gidip sıfır 4050li asy-us-msi gibi bir laptop alın daha iyiBütçem max. 35-40bin bu fiyata 2. El Excalibur i7 13. Nesil Rtx 4060 buldum. Ancak casper'ın ısınma problemleri yüzünden emin olamadım. Bu fiyata alınır mı ya da güzel başka model öneriniz var mıdır?
soğutması kötü olduğu gibi işlemcileride genelde kısık oluyor, i7 alıyorsun i5 çıkıyorBütçem max. 35-40bin bu fiyata 2. El Excalibur i7 13. Nesil Rtx 4060 buldum. Ancak casper'ın ısınma problemleri yüzünden emin olamadım. Bu fiyata alınır mı ya da güzel başka model öneriniz var mıdır?
excalibur g900 var bende 3060lı 2 yıldır kullanıyorum. Tek söyleyeceğim şey excalibura bulaşma asla alma. İstersen ayrıntılı anlatırımBütçem max. 35-40bin bu fiyata 2. El Excalibur i7 13. Nesil Rtx 4060 buldum. Ancak casper'ın ısınma problemleri yüzünden emin olamadım. Bu fiyata alınır mı ya da güzel başka model öneriniz var mıdır?
Hocam ilk almayı düşündüğüm modellerdendi %45 ntsc şüpheye düşürmüştü, bi düşüneceğim dediğinizi.dinlen dinlen kaç,
+8gb ram daha ekle al gitsin. o paralara 0 varkene 2. el alınmaz
zaten geriye hp victus ile acer nitro 5'ler kalıyor bu donanımla bu bütcede, al birini vur ötekineHocam ilk almayı düşündüğüm modellerdendi %45 ntsc şüpheye düşürmüştü, bi düşüneceğim dediğinizi.
Detay verebilirseniz sevinirim hocam. Isınma dışında başka kronik problemleri var mı bilmiyorum çünkü.excalibur g900 var bende 3060lı 2 yıldır kullanıyorum. Tek söyleyeceğim şey excalibura bulaşma asla alma. İstersen ayrıntılı anlatırım
Hp kullanmak gibi bir gaflete düştüm önceden. Olmadı asus - acer bakacağım.zaten geriye hp victus ile acer nitro 5'ler kalıyor bu donanımla bu bütcede, al birini vur ötekine
tuf a15'ler ve msı cyborg'ların panellerini bilmiyorum ama soğutmalarıda hem acerle hp'yi aratır hemde o kadar bile performans vermez herhaldeDetay verebilirseniz sevinirim hocam. Isınma dışında başka kronik problemleri var mı bilmiyorum çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hp kullanmak gibi bir gaflete düştüm önceden. Olmadı asus - acer bakacağım.