ansibalavida
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
Arkadaşım yüz yüze 2. el 2 kartla taksitli laptop almıs hard kazık iade almıyormus adam mümkün mü bu
mümkünArkadaşım yüz yüze 2. el 2 kartla taksitli laptop almıs hard kazık iade almıyormus adam mümkün mü bu
insaf meselesi hocam, sıfır ürün olsa ve kurumsal bi firmadan alsa iade seçeneği oluyor ama bu tarz durumlarda zorunlu değil sanırımArkadaşım yüz yüze 2. el 2 kartla taksitli laptop almıs hard kazık iade almıyormus adam mümkün mü bu
2 saat olmus alalı ürün sapasaglam kartla almısNeden alsın ki iade ? Sen başkasına sattığını düşün 2, günde kim bilir naptı vs guvenemezsin normal
hayır babası alıp getirmisDaha önce konuşulmadı ve anlaşılmadıysa,mümkün. Ben olsam ben de almazdım kontrol edip beğenip almış arkadaşın anladığım kadarıyla.
11k vermiş 1050 laptobaAlmayabilir hocam ve nasıl bir kazık meraktan soruyorum.
13kya 3050 var 0hayır babası alıp getirmis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
11k vermiş 1050 laptoba
Babası alırken sorsaymıs hocam direk büyük go 1050 ile valo lol atar durur .dhayır babası alıp getirmis
11k vermiş 1050 laptoba
13kya 3050 var 0
Hocam 2.elde iade almayabilir. Geçmiş olsun arkadaşına. 3050 fiyatına 1050 almış.Arkadaşım yüz yüze 2. el 2 kartla taksitli laptop almıs hard kazık iade almıyormus adam mümkün mü bu