Neler Yeni

2.EL Infinix GT20 Pro 12.000TL Kayıtlı Alınır mı ?

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mert Ketenoğlu
bu bilgiyi içeriden mi sızdırdın?
Şikayetvar da bulunan yorumları bende gördüm. İçeriden de bilgi sızdırmadım kendi fikrimi belirttim ben cihaza iki yıl güncelleme geleceğinden kendimce eminim herkesin kendi özgür iradesi istediği cihazı alır kullanır ben kızıma aldım kullanıyor gayet de güzel cihaz

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Buğra Aykaç
Şikayetvar da bulunan yorumları bende gördüm. İçeriden de bilgi sızdırmadım kendi fikrimi belirttim ben cihaza iki yıl güncelleme geleceğinden kendimce eminim herkesin kendi özgür iradesi istediği cihazı alır kullanır ben kızıma aldım kullanıyor gayet de güzel cihaz
Samsung,Xiaomi gibi markalar varken Infinix,Tecno gibi markalar alınmaz. Malzeme kaliteleri kötü oluyor,az güncelleme veriyorlar, yazılımları kötü oluyor daha saymakla bitmez.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,929
İsim
Hacı
Alınabilir de 2. El alma sıfır al. Sıfırı aynı para kayıtlı şeklide zaten.
Şiyar dan al.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
Sarı sitede gezerken karşıma çıktı, dieğr ilanlara baktığımdada fiyat hemen hemen 11000-12000 civarları.
Açıklamada Kayıtlı yazılıyor, bu kayıtlı ne oluyor ileride hat veya imei kapanmaz değil mi ?
oyun için sizce almak mantıklımı
infinix kullanıcısıyım telefon oyunda 50 derece gordu el değmiyordu infinix note 30 bmw edititon

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salih S
infinix kullanıcısıyım telefon oyunda 50 derece gordu el değmiyordu infinix note 30 bmw edititon
Sağlam işlemcili cihazlarda ısınma kronik diye biliyorum, poco x6 proda sıcaklıktan kılıfı eriyen görmüştüm. Isınmadan dolayı 120 fps desteği kalkmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma dışında başka bir sorun yaşadın mı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
Poco X7 alınabilir.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
Sağlam işlemcili cihazlarda ısınma kronik diye biliyorum, poco x6 proda sıcaklıktan kılıfı eriyen görmüştüm. Isınmadan dolayı 120 fps desteği kalkmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma dışında başka bir sorun yaşadın mı
Benim telefonda ısınmadan başka problem güncelleme Android 14 ciktintan 4-5 ay sonra geldi uptade-isinmayi dert etmezsen alınır şöyle bir kroniklikte var telefonun kendi kılıfını taktım ve yanlar full kılcal çizikler hata kilcali geçtim bayağı çizikler var kılcal bazıları çizik yani telin kendi kilifini kullanma onun dışında dimensty 8050 ramda 12+12 var bende yani ve 10k ya aldım yani tam f/p ürünü ama böyle şeyleri dert edersen çileden çıkarsın telefonda 20 civarı oyun var ve yani kasmıyor Samsung a23 vardı o çok kasardi normal olarak yani garip marka canı ne isterse onu yapiyor bazen süper hızlı bazen kasar umarım antabilmisimdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salih S
Benim telefonda ısınmadan başka problem güncelleme Android 14 ciktintan 4-5 ay sonra geldi uptade-isinmayi dert etmezsen alınır şöyle bir kroniklikte var telefonun kendi kılıfını taktım ve yanlar full kılcal çizikler hata kilcali geçtim bayağı çizikler var kılcal bazıları çizik yani telin kendi kilifini kullanma onun dışında dimensty 8050 ramda 12+12 var bende yani ve 10k ya aldım yani tam f/p ürünü ama böyle şeyleri dert edersen çileden çıkarsın telefonda 20 civarı oyun var ve yani kasmıyor Samsung a23 vardı o çok kasardi normal olarak yani garip marka canı ne isterse onu yapiyor bazen süper hızlı bazen kasar umarım antabilmisimdir
Dediğin telefon hangisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,192
Üyeler
167,072
Son üye
Lidertunga
Top Bottom