Çözüldü✓ 2. El internet cafe bilgisayarı alınır mı

Reaksiyon skoru
194
Arkadaşlar selam bulunduğum yerdeki internet kafe bilgisayarları satışa çıkarmış daha öncede çok defa gittiğim bir kafe ve soylebilirimki PC Ler çoğu oyunu orta seviye rahat rahat oynatıyor ancak bilgisayar almak için para biriktirdiğim dönemde internet kafeden çıkma bir bilgisayar almak ne kadar mantıklı düşüncelerinizi merak ediyorum
Screenshot_2021-03-06-19-00-12-823_com.whatsapp.jpg

Arkadaşlar selam bulunduğum yerdeki internet kafe bilgisayarları satışa çıkarmış daha öncede çok defa gittiğim bir kafe ve soylebilirimki PC Ler çoğu oyunu orta seviye rahat rahat oynatıyor ancak bilgisayar almak için para biriktirdiğim dönemde internet kafeden çıkma bir bilgisayar almak ne kadar mantıklı düşüncelerinizi merak ediyorumAlıntıyı görüntüle
İşlemci kötü bence.

Arkadaşlar selam bulunduğum yerdeki internet kafe bilgisayarları satışa çıkarmış daha öncede çok defa gittiğim bir kafe ve soylebilirimki PC Ler çoğu oyunu orta seviye rahat rahat oynatıyor ancak bilgisayar almak için para biriktirdiğim dönemde internet kafeden çıkma bir bilgisayar almak ne kadar mantıklı düşüncelerinizi merak ediyorumAlıntıyı görüntüle
İşlemci çok ısınan bir işlemci diye biliyorum

İşlemci çok ısınan bir işlemci diye biliyorum
Doğrudur sizin kadar bilgim yok ancak PC bin ortalama performansını az buçuk biliyorum daha çok merak ettiğim konu yanında monitor ve ekipmanlar varken Alınır mı? sizce

Eski donanımlara sahip bir sistem ikinci el daha iyisini bulursun diye düşünüyorum 🤔

Gereksiz pahalı sistem. Üstüne internet kafedeki sistemler miningci abilerden beter bence. En azından miningci abiler undervolt yapıp sisteme klima falan açıyor :D

Peki hepinize teşekkürler arkadaşlar almayacağım 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri