Neler Yeni

2. El ipad aldıktan sonrakı gün mor cizgi ve pencıl hatası verdi yardım

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
İpad pro aldım 3 gün önce ikinci el. Salı aldım, Çarşamba günü sabah Apple pencil'ın cizgi attıgını, yani yazarken bi anda yazdıgım alanla sol tarafa yada sağ tarafa kayan cizgiler oluştu. Ek olarakta ekran da bazen gelip gecen mor cizgi oluyor yukarıdan aşağıya, yaklaşık 10-20dk durup sönüyor. Konuyla ilgili o gün içinde Apple'ı aradım. Araştırdık bulamadık tam olarak bir neden. Ben bunu satan kişiye dediğimde ise benden alırken bu tarz sorunlar yoktu diyor. Tam olarak ne yapmam lazım iade hakkım var mı yasal olarak? Sonuçta ürünü aldığım günün daha sabahı Pencil ve ekranın bu problemını görüştüm. Videolu kanıtlar var

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ölücüadam42
Yasal hak zor arkadaş dolandırmış muhtemelen burdan sonra çözüm sizin 😀 ortak noktada buluşmadıysanız evine gidin paranızı alın

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evini biliyorum, fakat buda haneye sorun çıkarır.

HDogus

80+ Bronze
Geçmiş olsun hocam sen aldığında denemedin mi? İkinci elin burası kötü tarafı alırken garantili ürün almak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hakkı zengi
alırken iyice test etseynidin keşke büyuk ihtimale anakart sorunu var

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
Geçmiş olsun hocam sen aldığında denemedin mi? İkinci elin burası kötü tarafı alırken garantili ürün almak lazım.
Hocam akşam saatinde denedim tabii ki, ama gün içinde gerçekten 10-20 dk gelip gidiyor. Pencil ise iki kelime yazdım. Sonuçta uzun teste tutmam taabi değil

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Tuğra Yıldız
satici hakli cikacaktir buyuk ihtimalle alirken boyle bir sorun yoktu demesinden belli urunu garantisiz oldugunu bilerek almissin bu ilk hatan zaten gecmis olsun.

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
alırken iyice test etseynidin keşke büyuk ihtimale anakart sorunu var
Soket sorunu, kendım tamirciyim ama bu cihazın icini acmam, Üstüne bana M2 işlemci diye sattı. Cihaz a12z cpu cıktı. Kesinlikle iade hakkım var mı bu durmda
Mesaj otomatik birleştirildi:

satici hakli cikacaktir buyuk ihtimalle alirken boyle bir sorun yoktu demesinden belli urunu garantisiz oldugunu bilerek almissin bu ilk hatan zaten gecmis olsun.
yenı bır mesaj attım bakabilirmisin

Oturduğu siteye gidip polis çağırıp ortas yolu bulma çabasına girsem olur mu? Subay oğluyum babamla beraber giderim bir sorun olmasına karşın.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Tuğra Yıldız
Soket sorunu, kendım tamirciyim ama bu cihazın icini acmam, Üstüne bana M2 işlemci diye sattı. Cihaz a12z cpu cıktı. Kesinlikle iade hakkım var mı bu durmda

yenı bır mesaj attım bakabilirmisin

Oturduğu siteye gidip polis çağırıp ortas yolu bulma çabasına girsem olur mu? Subay oğluyum babamla beraber giderim bir sorun olmasına karşın.
bence polise gerek yok normal gidip anlasmaya calissan daha iyi olur polis isin icine girerse adamin tek lafi seni suclu tarafa goturur (alirken boyle bir sorun yoktu) o yuzden en iyisi babanla beraber gidip anlasmaya calis.

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
bence polise gerek yok normal gidip anlasmaya calissan daha iyi olur polis isin icine girerse adamin tek lafi seni suclu tarafa goturur (alirken boyle bir sorun yoktu) o yuzden en iyisi babanla beraber gidip anlasmaya calis.
Hocam sorunu acıkladım, cihaz m2 değil dedim 2020 versiyonu bu cihaz dedim. Bana ısrarla 2022 bu araştırıp bakabilirsin benı uğraştırma diyip engelledi. Cihazın Benchmarkında koskoca hem 3utools hemde antutu benchmark ında A12Z CPU yazmakta.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Tuğra Yıldız
Hocam sorunu acıkladım, cihaz m2 değil dedim 2020 versiyonu bu cihaz dedim. Bana ısrarla 2022 bu araştırıp bakabilirsin benı uğraştırma diyip engelledi. Cihazın Benchmarkında koskoca hem 3utools hemde antutu benchmark ında A12Z CPU yazmakta.
atlamisim orayi kusura bakma ama alirken bakmadiysan yine senin sucun buyuk ihtimalle sen yinede bi gorusmeye calis olmazsa polis ile goz korkutursun.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
can
kardeşim kusura bakmada istersen cumhurbaşkanı oğlu ol, alırken aklın neredeydi diye sorarlar adama hukuki bir dayanağında yok hadi git adamı dava et diyeceğim savcıya adam derki ben bu şahısa başka ürün sattım bozuk ürünle beni kandırmaya çalışıyor.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
2.El ürünlerde maalesef iade hakkı gibi durumlar söz konusu değil. Hele de elden alınan ürünler için hiçbir şey yapamazsınız. Üzerine bir soğuk su için. Cihaza baktım diyorsunuz ama modeline bile bakmamışsınız onu çözemedim. Yani bir de tamircisiniz anlam veremedim nasıl böyle bir kazık yiyorsunuz.

Top Bottom