Neler Yeni

Yardım 2.el iphone 14 pro alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bütçe
41000
Merhabalar 41000 TL'ye iphone 14 pro 128gb pil 83 herhangi bir sorunu yok diyor satıcı sizce bu fiyata alınır mı bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,449
İsim
kadir
Alınır.
Model numarası kısmının soru TU/A ile bitiyorsa türkiye cihazıdır.
Ayarlar>genel> hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Yurtdışı kayıtlı ürün mü ?
Telefonda herhangi bir hasar yoksa ve daha önce açılmadıysa alınabilir. Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum.
hocam telefon avrupadan alınmış ve 3 dönem geçtiği için tr cihazı olmuş diyor ve tek sim var diyor ben tr cihazı sanıyordum bu durumda alınır mı ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
hocam telefon avrupadan alınmış ve 3 dönem geçtiği için tr cihazı olmuş diyor ve tek sim var diyor ben tr cihazı sanıyordum bu durumda alınır mı ?
eğer e devletten silerse yd durumuna düşer ben şahsen güvenemezdim ama alım/satım şeklinde belge ve imei tutar/dolar cinsi yazıp öyle birşeye imza attırabilirsin arkasına da kimliğin çıktısını alırsın ama işte bizim ülkenin adaleti ile rezil olabilirsin

şuda önemli sonuçta faturasız cihaz eğer icloud hesabının şifresini unutursan o cihaz çöp olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
eğer e devletten silerse yd durumuna düşer ben şahsen güvenemezdim ama alım/satım şeklinde belge ve imei tutar/dolar cinsi yazıp öyle birşeye imza attırabilirsin arkasına da kimliğin çıktısını alırsın ama işte bizim ülkenin adaleti ile rezil olabilirsin

şuda önemli sonuçta faturasız cihaz eğer icloud hesabının şifresini unutursan o cihaz çöp olur
hala hala öyle bir durum varmı alsam ve ileride kaydı silse felan yurtdışı mı oluyor cihaz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,791
İsim
Eren Yeager
nasıl yapılıyor hocam bu testler alırken nelere bakmam lazım
IOS 18 ise telefon telefonu kapattıktan sonra açma ve kapama düğmesine basılı tutunca açılıyor oradan faceid gibi bütün özelliklerin testini yapabiliyorsunuz
Ekstradan model numarasının son iki hanesinin TU olmasına dikkat edin türkiye cihazı olduğunu o şekilde anlarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom