2.el İphone alınır mı?

Reaksiyon skoru
39
Baktıklarım genelde 12 serisi oluyor. Pil sağlığı genelde 85 civarı ve köşeli tasarımdan dolayı kenarlarındaki boya soyulmuş oluyor. Garantileri de birkaç ay devam ediyor. Böyle 2.el IPhone'lar alınır mı? 2.el almaya çok sıcak bakmıyorum fakat bütçem sıfır olarak sadece 128 GB iPhone 11'e yetiyor. Bu yüzden 2.el bakıyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlenmeli?

Baktıklarım genelde 12 serisi oluyor. Pil sağlığı genelde 85 civarı ve köşeli tasarımdan dolayı kenarlarındaki boya soyulmuş oluyor. Garantileri de birkaç ay devam ediyor. Böyle 2.el IPhone'lar alınır mı? 2.el almaya çok sıcak bakmıyorum fakat bütçem sıfır olarak sadece 128 GB iPhone 11'e yetiyor. Bu yüzden 2.el bakıyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlenmeli?
2. El alınır ama mümkünse açılmamış çok fazla darbesi olmayan ve ekranında true tone çalışan alınır. Bende 12 mini 11 arasında kaldım sanırım ikinci el alacağım 12 mini ama 11 alınmaz gayet eski.

2. El alınır ama mümkünse açılmamış çok fazla darbesi olmayan ve ekranında true tone çalışan alınır. Bende 12 mini 11 arasında kaldım sanırım ikinci el alacağım 12 mini ama 11 alınmaz gayet eski.
11 berbat bi telefon piyasasına göre.

İphone 8 den sonra hiç bir telefonun köşeli tasarımı durduk yere soyulmaz. bir halt yemişler ki soyulmuş. onun haricinde cihazı alırken imei kontrollerini + ayarlardan hakkında kısmında değişen parça durumunu + ve model numarasından orjinalliğini sorgula + true ton night shift gibi özellikleri de dene. face id çalışıyor mu bunu da dene. bir de bir arama yap ahize de ve mikrofonda hoparlör de sorun yoksa direkt olarak al. şu piyasa da bana göre iphone 12 ye 20 binden fazla verilmez (temizliğine göre)

Geri