Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle hocam almadım cihazı. Bütçeme uygun sıfır adıma faturalı cihaz alacağım. 16E ve 15 arasında kaldım. Şu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım.Kutusu farklı cihaza aitmiş. Cihazı birkaç kez şarj edip kutuya koydum diyor ama farklı kutuya koyuyor neden? Ayrıca elden almak istemesi enteresan. Tek bir alışveriş üzerinde ticaret olmaz der yasa. Yani tek bir alış- satış üzerinde ekstra vergi vs ödenmez.Ancak bu işin ticaretini yapıyorsa makbuz kesmesi lazım ama paranın dijital ortama girmesini istemiyor. Elden öderseniz,mutlaka yazı alın. Eğer yazı almazsanız, İleride sorun çıkarsa ispat noktasında çok zorlanırsınız. Tek gitmeyin,yanınızda şahit olabilecek biri olsun ve parayı elden verirken alacağınız yazıda arkadaşınızın da imzası olsun.
Ancak ben olsam bu işe bulaşmaz,bütçeme uygun sıfır bakardım veya en kötü yenilenmiş alın,başınız ağrımasın. Çalıntı bile olabilir zira ..