Kara*
80+ Silver
Kadın donu olsa sararmış dahi olsa alacaklar var hocam ne diyorsun sen akaksgakAdamın biri sararmış iç çamaşırı satıyordu.
Kadın donu olsa sararmış dahi olsa alacaklar var hocam ne diyorsun sen akaksgakAdamın biri sararmış iç çamaşırı satıyordu.
Bu arada bunu garipsememeni öneririm, çünkü bazıları cidden sıfır kıyafete para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyor. Sagopa Kajmerin kuzeniyle yüz yüze konuştum o adam bile öyleymiş. Full 2. el alıyor kıyafetlerini, gerçekten ciddiyim. Ama ben asla almam yani bende sıfır alırım tüm kıyafetleri.niye 2. el kıyafet
bana garip bro bana garip ben almam o yüzden sasırdımBu arada bunu garipsememeni öneririm, çünkü bazıları cidden sıfır kıyafete para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyor. Sagopa Kajmerin kuzeniyle yüz yüze konuştum o adam bile öyleymiş. Full 2. el alıyor kıyafetlerini, gerçekten ciddiyim. Ama ben asla almam yani bende sıfır alırım tüm kıyafetleriç
bitliDolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazıları çok hoşuma gitti. Sizce 2. el kıyafet alınır mı? Bir problem olur mu? Ceket, gömlek vb.
İyi ve Temizse Dış giyim alınırDolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazıları çok hoşuma gitti. Sizce 2. el kıyafet alınır mı? Bir problem olur mu? Ceket, gömlek vb.
Evet alınırDolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazıları çok hoşuma gitti. Sizce 2. el kıyafet alınır mı? Bir problem olur mu? Ceket, gömlek vb.