Neler Yeni

Yardım İntel ARC B580 ekran kartı alınır mı? (en ucuz nerden?)

Spectre_zz

80+ Bronze
1 sene sonra çıkacak şey için niye pişman olasın ki, hadi 2 ay olsa tamam diyeceğim de 1 senede zaten o kartın ekmeğini yersin.
Ayrıca daha iyisini yaparlarsa daha pahalı da olur, bu kart bu bütçedeki en fiyat performans kart.
Kanka sinava calisiyorum en iyi ihtimalle adam akilli temmuzda kullanabilmeye basliyacagim ben hazir ucuzken alayim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darbogaz mevzusu korkuttu biraz r5 3600x patlak verebilir

5600 de almam yani almisken am5 7500f felan alirkm onun icin bi de anakart degismem gerekir uzun iş

Zaten anakart islemci gpu dedin mi 20 21k sistem parasi ediyor bildigin

Giderim direkt bunu falan alirim yani https://www.incehesap.com/titanium-core-hazir-sistem-fiyati-76611/

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
Kanka sinava calisiyorum en iyi ihtimalle adam akilli temmuzda kullanabilmeye basliyacagim ben hazir ucuzken alayim dedim

Darbogaz mevzusu korkuttu biraz r5 3600x patlak verebilir

5600 de almam yani almisken am5 7500f felan alirkm onun icin bi de anakart degismem gerekir uzun iş

Zaten anakart islemci gpu dedin mi 20 21k sistem parasi ediyor bildigin
Şu an r5 3600x ile kullanırsan %50 falan darboğaz yapabilir ama güncellemeler ile düzeltildiğinde FPS oyunlarda %25 falan, diğer oyunlarda da %1 veya 0 darboğaz yapar.
İşlemci değişmem faydana olur.
Ama temmuza kadar daha çok var, çok aceleci davranmışsın. Paranı değerli madenlere yatırıpta da bekleyebilirsin, bu zamanda da yine para biriktirmeye devam da edersin, daha faydalı olabilir.

Spectre_zz

80+ Bronze
Şu an r5 3600x ile kullanırsan %50 falan darboğaz yapabilir ama güncellemeler ile düzeltildiğinde FPS oyunlarda %25 falan, diğer oyunlarda da %1 veya 0 darboğaz yapar.
İşlemci değişmem faydana olur.
Ama temmuza kadar daha çok var, çok aceleci davranmışsın. Paranı değerli madenlere yatırıpta da bekleyebilirsin, bu zamanda da yine para biriktirmeye devam da edersin, daha faydalı olabilir.
para altında zaten

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
para altında zaten
daha iyi ya işte, ben olsam bırakırdım, 2025 temmuza kadar piyasa dengesini bulur, oturur zaten, yeni kartlar, modeller çıkar, daha iyi bir sistem alırsın, hem eskimemiş olur, garantisi boşuna gitmemiş olur, satarken de şimdikine kıyasla zorlanmadan satabileceğin bir sistem olabilir.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Alınmaz.

B580.jpg

caddexxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
Hocam arkasında ki marka Intel ne kadar kötü olabilir bence 2. El karta bulaşmaktansa sıfır tercih edilmeli

Top Bottom