Neler Yeni

Yardım İntel ARC B580 ekran kartı alınır mı? (en ucuz nerden?)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
aynen 12 gb olması avantaj , kral bu arada şimdi adamlar yeni başlyor ya uretmeye 1 sene sonra bundan cok daha iyisini cikarmasınlar sonra pisman oluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani hani yenisini yaptık daha iyisini yaptık ayagına bu kotu kalır mı
Yani 4060 bir üstü 4070 4080 4090 gidiyor bu şekilde Intel de aynısini yapacaktir tabi ki her zaman daha iyisini çıkarırlar bunun sonu yok hatta daha iyisi de var 16gb olanı diye biliyorum ama parası da ona göre iyi 😁 sen YouTube inceleme videolarıni izle ona göre karar ver

Buğrahan Mert

80+ Silver
kanka 4060la aynı para bi de 4060 bazı oyunlarda daha fazla fps veriyor anlamadım ben

indiana jones da 30fps fark atmış 4060
optimizasyon iyi olursa çok fps verdiği oluyor ama ben amd kartçıyım rtx kartlar fiyatta şişirme zaten intelde yeni çıktı güvenilmez şu aralar

ssander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Sander
garantisiz bulunuyor kanka da patlama ihtimalim yuksek 2 senelik kart

EN UYGUN nereden alırım b580 i?????
Su anda incehesap, ayrica aldim, calistiriyorum, alchemist'in ilk zamanlari gibi degil, sorunsuz kullaniyorum

Spectre_zz

80+ Bronze
Su anda incehesap, ayrica aldim, calistiriyorum, alchemist'in ilk zamanlari gibi degil, sorunsuz kullaniyorum
sende var mı b580?

nasıl online oyunlarda iyi mi drop falan yiyor musun

Yani 4060 bir üstü 4070 4080 4090 gidiyor bu şekilde Intel de aynısini yapacaktir tabi ki her zaman daha iyisini çıkarırlar bunun sonu yok hatta daha iyisi de var 16gb olanı diye biliyorum ama parası da ona göre iyi 😁 sen YouTube inceleme videolarıni izle ona göre karar ver
kanka ondan korkuyom işte 6 ay sonra çok daha iyisi cıkacak falan diye

ama şöyle de bir şey var ki asgari maaş zammı olacak

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
kanka fortnite warzone felan oynuyorum sıkıntı yapmaz dimi optimizasyonda
Şu anlık bu oyunlarda yazılımsal desteği varsa yani en iyi ihtimalle RTX 4060 Ti'dan bile daha iyi performans alırsın, desteği yoksa da yani en kötü ihtimalle RTX 4060'a yakın bir performans alırsın diye tahmin ediyorum, yani her iki olasılıkta da performans tatmin edici duruyor. Destek şu anlık olmasa bile bir süre böyle idare edersin sonrasında güncelleme gelir zaten.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
sende var mı b580?

nasıl online oyunlarda iyi mi drop falan yiyor musun

kanka ondan korkuyom işte 6 ay sonra çok daha iyisi cıkacak falan diye

ama şöyle de bir şey var ki asgari maaş zammı olacak
Bende 6700xt red devil var watman ve driver hatalarindan dolayı doğru düzgün bir şeye girmiyorum şuan en son Marvel rival girdim yeni driver hatası verdi daha eski sürüme geç diyor 😁 tabii herkeste aynı hataları verecek diye bir şey yok kafana ne yatıyorsa onu alın

Spectre_zz

80+ Bronze
Bende 6700xt red devil var watman ve driver hatalarindan dolayı doğru düzgün bir şeye girmiyorum şuan en son Marvel rival girdim yeni driver hatası verdi daha eski sürüme geç diyor 😁 tabii herkeste aynı hataları verecek diye bir şey yok kafana ne yatıyorsa onu alın
kanka bi de abdullah abi videoda r5 7500f ile bile yazılımın yeniliginden dolayı darbogaz yapıyor diyor bende r5 3600x var cok sorun yapar mı

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
evet dostum da amd bile kaç sene sonra yeni kendine geldi

1080pde r5 3600x ile kullanacağım
Kart 1080p'de 7500f ile darboğaz yapıyor. 2k'da bile darboğaz yapıyor. Şahsen ben de olsam deneyebilirdim ama en az 6 ay civarı sıkıntı yaratır gibi. Sonrasına da bence kimse garanti veremez. Ancak şu anki haliyle bu fiyat etmez aslında, alanlar güncellemelerle optimize olacağına inandığından alıyorsa alıyor. Alınmasa fiyatı 10k altına düşer gibi.

Spectre_zz

80+ Bronze
Kart 1080p'de 7500f ile darboğaz yapıyor. 2k'da bile darboğaz yapıyor. Şahsen ben de olsam deneyebilirdim ama en az 6 ay civarı sıkıntı yaratır gibi. Sonrasına da bence kimse garanti veremez. Ancak şu anki haliyle bu fiyat etmez aslında, alanlar güncellemelerle optimize olacağına inandığından alıyorsa alıyor. Alınmasa fiyatı 10k altına düşer gibi.
yeni yıldan sonra internet alışverişine %25 bi de üstüne asgari zam gelecek diye korktugumdan acele ediyorum yoksa inan acele etmem

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
kanka bi de abdullah abi videoda r5 7500f ile bile yazılımın yeniliginden dolayı darbogaz yapıyor diyor bende r5 3600x var cok sorun yapar mı
Tahminim 1080p'de (oyuna göre değişir ama) gpu kullanım oranın maksimum %50-60ı zor geçer

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh
aynen 12 gb olması avantaj , kral bu arada şimdi adamlar yeni başlyor ya uretmeye 1 sene sonra bundan cok daha iyisini cikarmasınlar sonra pisman oluruz
yani hani yenisini yaptık daha iyisini yaptık ayagına bu kotu kalır mı
1 sene sonra çıkacak şey için niye pişman olasın ki, hadi 2 ay olsa tamam diyeceğim de 1 senede zaten o kartın ekmeğini yersin.
Ayrıca daha iyisini yaparlarsa daha pahalı da olur, bu kart bu bütçedeki en fiyat performans kart.

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
yeni yıldan sonra internet alışverişine %25 bi de üstüne asgari zam gelecek diye korktugumdan acele ediyorum yoksa inan acele etmem
Zor durumdasın anlayabiliyorum. Kartın f/p oranı çok bozulmaz gibi. İkinci elde 12gb olması piyasasını da çok düşürmeyebilir satmak istersen ilerde. Çok çok zor karar ama bu fiyata ben olsam %51 almaktan yana kayardım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
Yazılım konusunda çok hızlı güncelleme yapıyorlar ben kumarimi intelden yana kullanıyorum Nvidia 4060 çok arada kalmış bir kart onun yerine Inteli alırdım

Top Bottom