Neler Yeni

Öneri 2. el kulaklık önerisi 1400tl (yeni bütçe 2k)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
2. el olacak param güvende ile, mikrofon ve ses kalitesi iyi olsun ve deri ped olmasın rahat olsun. bu seçeneklere v2x geliyor ama o harici şeyler istiyoruz. steelseries artictis 5 nasıldır 1k ya? yada ses kartı güzel mikrofonlu neler vardır başka?

goygoy.x

80+
İkinci el kulaklık garip geldi. Hiç satan görmedim... Umarım aradığınız şekilde bir kulaklık bulabilirsiniz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el kulaklık garip geldi. Hiç satan görmedim... Umarım aradığınız şekilde bir kulaklık bulabilirsiniz.
hocam ben değil arkadaşım alacak sıfıra bu fiyatta güzel bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun
2. el olacak param güvende ile, mikrofon ve ses kalitesi iyi olsun ve deri ped olmasın rahat olsun. bu seçeneklere v2x geliyor ama o harici şeyler istiyoruz. steelseries artictis 5 nasıldır 1k ya? yada ses kartı güzel mikrofonlu neler vardır başka?
v2x mantıklı gibi hocam eğer ilgileniyorsanız havit Fxh7 satıyorum çok az kullanıldı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v2x mantıklı gibi hocam eğer ilgileniyorsanız havit Fxh7 satıyorum çok az kullanıldı
hocam nova1 mi v2x mi? bende aktif olarak v2x kullanıyorum rezalet ama arkadaş kronikli o diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçeyi 2k yaptık hocam ne vardır bu bütçede

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
v2x almayı düşünüyordum bende siz v2x kullanıyorum rezalet yazmışsınız onu anlamadım
v2x hayatımda gördüğüm en rezalet kulaklıklardan birisi yani beni tatmin etmedi başkasını eder belki. satıyorum bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun
v2x hayatımda gördüğüm en rezalet kulaklıklardan birisi yani beni tatmin etmedi başkasını eder belki. satıyorum bende.
neyden memnun değildiniz hocam tam olarak detaylı yazarsanız çok sevinirim çünkü listemdeydi ürün

Top Bottom