2.El laptop alınır mı

MahmutYL

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
11000
Dolar bildiğiniz gibi aşırı yükseldi ve fiyatlar uçtu.Bunda 3-4 ay önce 3050 li laptop almayı düşünürken şuan anca 1650 bile alamıyorum.Bu yüzden ikinci el alayım diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım burada pc yi babamla alıcağım için en fazla bütçe 11 bin oluyo

Dolar bildiğiniz gibi aşırı yükseldi ve fiyatlar uçtu.Bunda 3-4 ay önce 3050 li laptop almayı düşünürken şuan anca 1650 bile alamıyorum.Bu yüzden ikinci el alayım diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım burada pc yi babamla alıcağım için en fazla bütçe 11 bin oluyo
2. el 0 satıyolar onlardan alabilirsin ama bulamazsan temiz kullanılmış bulmalısın ama bu zor

monster almıycam için olmaz hocam
hocam benim burdan yorum yapmam pek doğru değil mümkünse alcağın zaman oyun testi günlük kullanım testi stres testleri filan yaptırt o esnada 8 ay uzun bir süre toz tutmuş olababilir pil sağlığı ssd sağlığı filan bunlarında testini yaptıtrt

hocam buna 11k vereceğine benim önereceğim sistemi de bir düşün bence
Post automatically merged:

hocam benim burdan yorum yapmam pek doğru değil mümkünse alcağın zaman oyun testi günlük kullanım testi stres testleri filan yaptırt o esnada 8 ay uzun bir süre toz tutmuş olababilir pil sağlığı ssd sağlığı filan bunlarında testini yaptıtrt
sana testleri yapıp görüntülerini atarım sorun olmaz

Teknolojik alette nedense 2. ele güvenemiyorum, çünkü ilk sahibinin nasıl, hangi amaçla ve ne kadar bilinçli kullandığı gibi konular kafama takılıyor. Tabi ülke şartlarında da bazen mecbur kalınmıyor değil.

hocam 11k ya o sistemi alacağına benim sistem yanında nimet kalıyor
ben o sistemi almıycam zatn örnek göstermek için rastgele birtane seçtim

hocam 11k ya o sistemi alacağına benim sistem yanında nimet kalıyor
mesela alıcağım laptop en az 1650 8 yada 16gb intelde 10. ve üstü nesil amd de ise en az 3. ve üstü nesil alıcam

hocam buna 11k vereceğine benim önereceğim sistemi de bir düşün bence

valla sonunda reklamdan raporlıyacam ha :mad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular