Neler Yeni

2. El macbook pro alacağım. Nelere dikkat etmeliyim?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Soru başlıkta da sorduğum gibi pil v.b. şeylerine nasıl dikkat etmeliyim. Konu yanlış yerde olduysa affola başka yer bulamadım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Pil döngüsü aşırı yüksekse pek almanı önermem hatta MacBook 2017'den eskiyse direk önermem yani bir sürü etken var.
Onun dışında klavye-ekran kozmetiğine bakabilirsin de dediğim gibi pil mevzusu asıl önem içeren detay.

Hangi modeli alacaksın 2.el olarak?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil döngüsü aşırı yüksekse pek almanı önermem hatta MacBook 2017'den eskiyse direk önermem yani bir sürü etken var.
Onun dışında klavye-ekran kozmetiğine bakabilirsin de dediğim gibi pil mevzusu asıl önem içeren detay.

Hangi modeli alacaksın 2.el olarak?
Valla hangi model alıcam kendim de bilmiyorum ki hocam sizce ne almalıyım? Bütçem 9.000 TL arkadaş diyor ki 9.000 TL'e pt.com.tr diye bir yerden m1 çip macbook air alırsın bence öyle yap falan diyor bilemedim şimdi.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Valla hangi model alıcam kendim de bilmiyorum ki hocam sizce ne almalıyım? Bütçem 9.000 TL arkadaş diyor ki 9.000 TL'e pt.com.tr diye bir yerden m1 çip macbook air alırsın bence öyle yap falan diyor bilemedim şimdi.
Direk öyle yap ,ben de oradan aldım ama 9000'e yok şuan,üzerine biraz eklemen gerekecek.
Hatta M1 Air kullanıyorum ve oradan aldım paketleme vs sorunsuz 2 günde de elime ulaştı.

Isınmayan,ince hafif bir cihaz varken 2.el intel işlemcili fanlı kullanılmış ne idüğü belirsiz Pro'lara para verme hiç direk M1 Air al.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Direk öyle yap ,ben de oradan aldım ama 9000'e yok şuan,üzerine biraz eklemen gerekecek.
Hatta M1 Air kullanıyorum ve oradan aldım paketleme vs sorunsuz 2 günde de elime ulaştı.

Isınmayan,ince hafif bir cihaz varken 2.el intel işlemcili fanlı kullanılmış ne idüğü belirsiz Pro'lara para verme hiç direk M1 Air al.
9000'e yok derken 9.250TL fiyata az önce gördüm hocam. 9250 tl olanı diyorsanız 9000'e yok diye sorun yok 250 tl daha eklerim. Böyle diyorsanız böyle yapayım o zaman. Sizce stoğa ne zaman girer?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
9000'e yok derken 9.250TL fiyata az önce gördüm hocam. 9250 TL olanı diyorsanız 9000'e yok diye sorun yok 250 TL daha eklerim. Böyle diyorsanız böyle yapayım o zaman. Sizce stoğa ne zaman girer?
Ara sıra stok ekleyeceklerini duymuştum @DOGANALPASLAN bi tık daha hakim o stok mevzuya.
Müsait olduğunda bakar hocamız.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ara sıra stok ekleyeceklerini duymuştum @DOGANALPASLAN bi tık daha hakim o stok mevzuya.
Müsait olduğunda bakar hocamız.
Teşekkürler hocam, bu arada kutu içeriği nedir pt'in? Bilginiz varsa yorumlar mısınız? Sonradan şarj aleti zart zurt uğraşmayalım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Teşekkürler hocam, bu arada kutu içeriği nedir pt'in? Bilginiz varsa yorumlar mısınız? Sonradan şarj aleti zart zurt uğraşmayalım.
Kutu içeriği
Adaptör
Type-c to Type-c kablo
Kağıtlar vs
Ve tabii ki Macbook : )

Yani anlayacağınız kutu full geliyor ve ek olarak PT iyi firma .

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kutu içeriği
Adaptör
Type-c to Type-c kablo
Kağıtlar vs
Ve tabii ki Macbook : )

Yani anlayacağınız kutu full geliyor ve ek olarak PT iyi firma .
Tamamdır çok teşekkür ediyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
  • Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun ,M1'lilerin arasına hoş geldiniz diyeyim .
Çok sağolun hocam, bu arada bir şey sorucam benim sistemim ne kadara gider acaba ya satıp alacağım da çünkü monitör falan ne var ne yok, buna da karınca kararınca bi fiyatlarsanız sevinirim tekrardan kusura bakmayın ekstra cıkardıgım icin simdiden tesekkurler.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Çok sağolun hocam, bu arada bir şey sorucam benim sistemim ne kadara gider acaba ya satıp alacağım da çünkü monitör falan ne var ne yok, buna da karınca kararınca bi fiyatlarsanız sevinirim tekrardan kusura bakmayın ekstra cıkardıgım icin simdiden tesekkurler.

Ekran kartını bi şekilde 5k ya verin,kasayı da 3.-3.5k ya direk alıcı bulursunuz .
Daha çok kazanmak isterseniz de kasayı parçalara ayırıp satın ama bu zamanınızı alır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom