Neler Yeni

2. El macbook pro alacağım. Nelere dikkat etmeliyim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dolar 8ken 9300tlydi adamlar tek kuruş fiyat değiştirmeden 11e kadar dayandı ama artık stokları bitti. Yeni stokları mecburen anlık kurdan alacaklar.
çok büyük ihtimal zam yiyecek.ben nisan ayında 9 bine aldım kur 8 falandı. şu an 11i geçti 9300 e stok yenilenirse ihtiyacı olan kaçırmasın.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle demek daha hoş geldiği için öyle dedim yazıyor orada. Okuduğunu anlamıyorsan yapacak bir şey yok.
Ekrana ekran denir.Elma diyince armut anlaşımaz mesela.Dokunmatik ekranlı laptoplar da var.Cahilliğini benim okuduğumu anlamadığımı ima etmen senin için acı verici.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
@asertyu ikimizde böyle yapalım sorun kalmasın :)
1637609558237.png

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle demek daha hoş geldiği için öyle dedim yazıyor orada. Okuduğunu anlamıyorsan yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bana karşı bir garezi var. Anlamadım gitti. Hayır forumda bu arkadaş hariç herkesle de aram iyi . Kimseye kötü de davranmadım.
Sana karşı bir garazim yok. Dün hatalıydın düzelttim.Kabul de ettin.Bugün de yanlışı gördüm uyardım.Okuyan biri proyu dokunmatik ekranlı düşünebilir.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sana karşı bir garazim yok. Dün hatalıydın düzelttim.Kabul de ettin.Bugün de yanlışı gördüm uyardım.Okuyan biri proyu dokunmatik ekranlı düşünebilir.
Dünde uzattın gereksiz ve yanlış üslup ile bir sürü laf ettin. Hatamı kabul etmemin üzerine 10 tane daha mesaj gönderdin. Hatayı kabul edip düzeltince problem biter normalde ama sen devam ettikçe ettin. Neyse bundan sonra benim mesajlarıma cevap vermemen dileğiyle iyi forumlar :peepokalp:

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Dolar 8ken 9300tlydi adamlar tek kuruş fiyat değiştirmeden 11e kadar dayandı ama artık stokları bitti. Yeni stokları mecburen anlık kurdan alacaklar.
EYVAHLAR OLSUN NE DİYORSUN REİS YA ÜZME

Hocam bu arada yeni fiyat yani indirimli satış fiyatları 9699 ya da 9799 olabilir bilginize. "Apple'dan PT'in satın alma tarihine bağlı fakat aşağı yukarı fiyat budur."

Son düzenleme:

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
Dünde uzattın gereksiz ve yanlış üslup ile bir sürü laf ettin. Hatamı kabul etmemin üzerine 10 tane daha mesaj gönderdin. Hatayı kabul edip düzeltince problem biter normalde ama sen devam ettikçe ettin. Neyse bundan sonra benim mesajlarıma cevap vermemen dileğiyle iyi forumlar :peepokalp:
boş mesaj atmayın konuyuda alakasız yerlere çekmeyin.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
MacBook'lar için hâlâ aynı kur var.
Güncellendikten sonra görelim bi de...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Hocam bu arada yeni fiyat yani indirimli satış fiyatları 9699 ya da 9799 olabilir bilginize. "Apple'dan PT'in satın alma tarihine bağlı fakat aşağı yukarı fiyat budur."
O fiyat olacağını sanmıyorum inşallah o olur. Olursa ben yapıştırırım yine.

MacBook'lar için hâlâ aynı kur var.
Güncellendikten sonra görelim bi de...
Hocam daha güncellemediler işte. Minimum 2000 tl zam yiyecek.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
O fiyat olacağını sanmıyorum inşallah o olur. Olursa ben yapıştırırım yine.

Hocam daha güncellemediler işte. Minimum 2000 TL zam yiyecek.
Hocam dolar 8 iken aldığı fiyat 8000 TL oluyor küsürü saymıyorum düz hesaplıyorum, şimdi o stokları 8k'dan aldıysa 11k satış fiyatı yazmışlar yani 3k kar koymuşlar. Bunun da 1750 tlsini öğrenci indirimi yapmışlar. Şimdi şöyle söyleyeyim. Bu kurdan aldıklarında 11.500 TL'ye geliyor 3k kar koyarsa 14.500 tl buna da 1750 tl indirim yaparsa 12.750 tl öğrenci indirimli satış fiyatı olur. Her türlü 3k kar yapmış olur düşükten satması lazım ki tercih edilsin. Macbook airin düz hesap 13k'dan satılması aşırı saçma olur talep düşer.

Ayrıca bu fiyatın saçma olma sebeplerinden birisi de şu macbook pro stoklarını 12.000 TL'den bitirememişler. Eğer macbook airi söylediğim fiyattan satarlarsa eski stok macbook proları da zamlamaları gerekiyor bu da usülsüz ve gereğinden fazla kazanç oluyor yani macbook airin fiyatı pronun fiyatını geçmiş oluyor saçma olacağı için 9999 bekliyorum fiyatı.

Top Bottom