Neler Yeni

2.el monster abra a5 alınır mı?

Nerede satıyor
söyleyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatı çok ucuz ne soru sorabilirim

Ne alaka hocam? İkinci el de laptop zaten önermiyorum laptoplar fazla ısındığı için hızlı eskiyen cihazlar bir de üstüne abra a5 hiç önermem
2aylık cihaz

Hocam Almayın İmkansız Bu Fiyata Böyle Bir Laptop
neden hocam elden alıcağım ne testi yapabilirim ne sorabilirim sizce

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dolandırıcıdır o fiyata o cihazı alamazsınız

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yüksek ihtimal Sarı sitede bulmuşsunuzdur satın almak istediğinizi söyleyin sonrasında çorap söküğü gibi gelecek zaten muhtemelen size fake bir tane Sarı site html koyulmuş bir site gönderecek
yok hocam öyle bir şey atmadı adam bana fake değil gerçek olma ihtimali hiçmi yok çok heyecanlandım

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Hocam dolandırıldıktan sonra "söylersiniz" :)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
yok hocam öyle bir şey atmadı adam bana fake değil gerçek olma ihtimali hiçmi yok çok heyecanlandım
Hiç yok sizce birisi sorunsuz cihazı 7K'dan bırakır mı? Hele ki 15K'dan koysa bile direkt kapış kapış müşteri alacağını bilmesine rağmen?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
bazen şanslı olunabiliyor ikinci el piyasasında, sıfırı 7k olan tertemiz ürünü adam sinirle ilana 3000TL'ye koymuş ben de yazınca madem o fiyattan vereyim demişti. Ancak bu ozelliklerde piyasanın en düsügü 11-12k bandında olması gerekiyor. Elden gidip görün her türlü sıcaklık batarya testini yapın elinizden geldigince. Ben de arkadaslara katılıyorum bu fiyata imkanı yok. Ama içinizde kalmasın gidip görün isterseniz. Sakın param güvende vs ile almayın ama bana kalırsa.

Cihangir

80+ Gold
Beyler 0ı 25k monster laptop buldum alınır mı? 2aylık pc
zaten 2.el piyasası pcde çok kötü 2.eli 0ından daha pahalı pclerin bu çok güzel geldi sorunu olmadığı söylendi
kronik rahatsızlığı varmıdır veya ne testi yapıp ne sorabilirim
özellikler
Intel® Alder Lake Core™ i5-12500H 12C/16T; 18MB L3; E-CORE Max 3.30GHZ P-CORE Max 4.5GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 512GB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4 FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır. 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD) RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye 27,35mm Kalınlık 2,1kg Ağırlık Güçlendirilmiş Plastik Kasa Yapısı Monster Sırt Çantası Monster Notebook Ücretsiz Bakım Hizmeti Ömür Boyu .

çok ucuz geldi 7.5k pazarlıkda yapıcam
7.5k mı? dolandırıcı veya paramparça pc satıydur

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
paramgüvende ile alma sakın. Elden test et. Benchmark testine sok sıcaklık, batarya vb test et. Her şeyini iyice kontrol et. Bu fiyata zor arkadaşların da dediği gibi

bazen şanslı olunabiliyor ikinci el piyasasında, sıfırı 7k olan tertemiz ürünü adam sinirle ilana 3000TL'ye koymuş ben de yazınca madem o fiyattan vereyim demişti. Ancak bu ozelliklerde piyasanın en düsügü 11-12k bandında olması gerekiyor. Elden gidip görün her türlü sıcaklık batarya testini yapın elinizden geldigince. Ben de arkadaslara katılıyorum bu fiyata imkanı yok. Ama içinizde kalmasın gidip görün isterseniz. Sakın param güvende vs ile almayın ama bana kalırsa.
bende ondan diyorum hocam acil paraya ihtiyacı varmış çok klişe bir yalan olabilir amada be nnası lyapıcam bu testleri

paramgüvende ile alma sakın. Elden test et. Benchmark testine sok sıcaklık, batarya vb test et. Her şeyini iyice kontrol et. Bu fiyata zor arkadaşların da dediği gibi
nasıl yapabilirim

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bende ondan diyorum hocam acil paraya ihtiyacı varmış çok klişe bir yalan olabilir amada be nnası lyapıcam bu testleri

nasıl yapabilirim
arastır youtubeden falan video izle anlatmakla olmaz

Top Bottom