Neler Yeni

2. el mouse alırken dikkat etmem gereken şeyler?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar bir tık ucuz o yüzden şüpheci yaklaşıyorum denemeden almayacağım zaten ama ekstradan dikkat etmem gereken bir şey var mı?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
ben de piyasanın yarı fiyatının altına kablosuz mouse aldım bi ay olacak neredeyse. Alırken denedim tuslar calısıyor mu? cift tıklama ya da basmama yapıyor mu vs diye. Kozmetik kontrolu kırık cizik vs. Ben bu kadar yapıp aldım. Simdilik sorunsuz kullanıyorum.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de piyasanın yarı fiyatının altına kablosuz mouse aldım bi ay olacak neredeyse. Alırken denedim tuslar calısıyor mu? cift tıklama ya da basmama yapıyor mu vs diye. Kozmetik kontrolu kırık cizik vs. Ben bu kadar yapıp aldım. Simdilik sorunsuz kullanıyorum.
Kozmetik olarak çok iyi değil ama çok da umrumda değil. Şu an bütçem çok kısıtlı ve zaten işe girince daha iyi bir mouse almayı planlıyorum o yüzden bir süre idare etse yeter benim için.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-1ci soru Ikıncı el mouse neden alıyorsun
-2ci soru bütçen ne
1- mouse bozuldu ve çok masrafım var bu ay param yok
2- 300 küsürden çok vermek istemiyorum
ayrıca daha önce 2. el g502 kullandım 3.5 yıl ve hiç pişman olmadım, yere düşürdüğüm için bozulmuştu. 300 liralık dandik mouse da almak istemiyorum 2. el rival 3 almak varken

Top Bottom