2. EL MT 125 Alınır mı?

Harun01

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
140000
Arkadaşlar hepinize merhaba sorum 2. El mt 125 almak istiyorum 140a kadar bütçe ile o fiyata SRK125R alıp 10k dan sonra sıkıntı yaşayacağıma 10k 15k kullanabileceğim ve tekrar satabileceğim bir model olsun istiyorum ki mt kalitesi...
Düşündüklerim bunlar 1 ay sonra alacağım kararım net olsun istiyorum uygun bir ekspertiz ile girişilirm?
En temizi alttakiler gibi sizlerin düşünceleriniz neler?

Evet o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde patlamayacak birseh lazim ha sıfırı 300 civarında olan bir motouru neredeyse 3/1 fiyatında almaya çalışmak problem ama

Rks ye falan bulaşmak istemiyorum

Neden
Satacağın zaman beklerim diyorsan girebilirsin, güzelce bir göster bir yere ekspertizini yapsınlar al. Gidip çin malı motora bulaşma sıfır diye başın bir ton ağrır daha sonrasında. Alma diyenlere de bakma, motordan anlamayan insanlar genellikle. Güzel güzel sağlam sıkıntı çıkarmadan binersin. Hayırlı olsun. Sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin.

Arkadaşlar hepinize merhaba sorum 2. El mt 125 almak istiyorum 140a kadar bütçe ile o fiyata SRK125R alıp 10k dan sonra sıkıntı yaşayacağıma 10k 15k kullanabileceğim ve tekrar satabileceğim bir model olsun istiyorum ki mt kalitesi...
Düşündüklerim bunlar 1 ay sonra alacağım kararım net olsun istiyorum uygun bir ekspertiz ile girişilirm?
Ekspertizini yaptır, bakım kayıtlarına bak, bakımları zamanında yapılmışsa, kayıtları varsa, ikinci el Japon, her türlü sıfır Çin'den iyidir.
Çin malı (sıfır bile olsa) alıp ben sıkıntı yaşamıyorum hiç yaşamadım diyen kesim %20 bile değildir. Bazıları basit problem yaşar, bazıları ciddi, ama yaşarlar.

Tesekur ederim ilk 80cc scoter kullandığımdan vites geçişlerim pek iyi değil cin mali motorda alışmama dayanamaz givi geliyor he mt 125 beni 4 5 ay masrafsız götürsün sonra bir el atar satarım temiz bir şekilde o sekilde düşünüyorum
Satacağın zaman beklerim diyorsan girebilirsin, güzelce bir göster bir yere ekspertizini yapsınlar al. Gidip çin malı motora bulaşma sıfır diye başın bir ton ağrır daha sonrasında. Alma diyenlere de bakma, motordan anlamayan insanlar genellikle. Güzel güzel sağlam sıkıntı çıkarmadan binersin. Hayırlı olsun. Sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin

Ekspertizini yaptır, bakım kayıtlarına bak, bakımları zamanında yapılmışsa, kayıtları varsa, ikinci el Japon, her türlü sıfır Çin'den iyidir.
Çin malı (sıfır bile olsa) alıp ben sıkıntı yaşamıyorum hiç yaşamadım diyen kesim %20 bile değildir. Bazıları basit problem yaşar, bazıları ciddi, ama yaşarlar.
Şöyle yamaha servisinde bakım bana zorunlu gelmiyor uğraştırıyor saniyede yapıldıysa nasıl fark edeceğim?

Feleğin çemberinden geçmiş 40 50 bindeki motora para vermeni tavsiye etmem, hintli modellere bakabilirsin.

Benelli 125 s bakabilirsin arkadaş kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı

Bajaj ns125

Feleğin çemberinden geçmiş 40 50 bindeki motora para vermeni tavsiye etmem, hintli modellere bakabilirsin.
50 degilki 17 25 35 civarı

Benelli 125 s bakabilirsin arkadaş kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı

Bajaj ns125
Ns125 ns209e göre çok sıkıntılı diye biliyorum ve 150 hak ettiğini düşünmüyorum

50 degilki 17 25 35 civarı

Ns125 ns209e göre çok sıkıntılı diye biliyorum ve 150 hak ettiğini düşünmüyorum
Benim düşüncem soracak olursan 125 o kadar bende para vermem ama alışmam için diyosan parçası ucuz olan mitorlar bakmani öneririm tvs gibi

Önümde qj srk 125r var sahipleriyle çok konuştum genel olarak küçük problemler va satışı asiri kolay kafama mt 125 harici k yatiyor

Benim düşüncem soracak olursan 125 o kadar bende para vermem ama alışmam için diyosan parçası ucuz olan mitorlar bakmani öneririm tvs gibi
İyi dedin ama satışı kolay ve çok fiyat düşmeyen modeller tercih etmek istiyoeum yazın sonuna jadar kullanıp 250cc ye gececim

Geri