kanka öyle düşünme o site çok fazla öne çıkarıyor ve görüntülenmen de artacakdır. ideal fiyatta ise satarsın zatenKırmızı site letgo sanırım değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgo ilanı yayın yapmıyor sanırım çünkü vitrin aldım , öne çıkan aldım görüntüleme 3 -5
Fiyat nedir ? Detaylı yazarsan belki ben veya başkası alabilir reisMerhaba arkadaşlar,
Hızlıca PSU satmak istiyorum. site veya kişiler var mı alım yapan yerler ?
Hocam powerboost GLACİER modeli 650W 80+ Bronze yarı modüler. Hepsiburada garanti altındadır. 1 yıl devam ediyor. Sıfır şuan kargosu 900 lira dahil. Ben yarı fiyatına verecem.Fiyat nedir ? Detaylı yazarsan belki ben veya başkası alabilir reis
Sarı siteden veya letgodan satabilirsin. Letgonun alıcısı daha fazla olur.Hocam powerboost GLACİER modeli 650W 80+ Bronze yarı modüler. Hepsiburada garanti altındadır. 1 yıl devam ediyor. Sıfır şuan kargosu 900 lira dahil. Ben yarı fiyatına verecem.
Daha yeni bir şey sattım 1 hafta sürmedi, çıkıyor arayana.Kırmızı site letgo sanırım değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgo ilanı yayın yapmıyor sanırım çünkü vitrin aldım , öne çıkan aldım görüntüleme 3 -5
ben geçenlerde cooler master w750 80plus Gold sıfır gibiydi sattım 400 e mi neHocam 450 lira fiyat koymusuz satılmıyor. Bedava mi vereyim bilemedim
Dolapta satıcı çıkınca havale ile satmayı teklif edin öyle daha iyi olur.Dolap komisyon alıyor o yüzden fiyat 450 yazsam ne kadar yazacak bana o yüzden dolap koymuyorum.