2.el piyasasi neden böyle

Yook

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Ulan arkadaş adam gitmiş rx 580 li pcye yanina klavye monitor eklemis 20bin yazmış bide gta 5 acar yazmış gta 5 i neredeyse her pc açıyor hadi onlar bu işi yapiyor(kazık işi) normal insanlarda sıfıra yakin bazen sıfır parasına ilan açıyor gecen rx7600 lu pc ye 27k yazmis ulan sıfırı zaten 25e vatan satıyor adama diyorum sıfırı 25k zaten diye bunda 1tb ssd var diyo nekadar değişik insanlae var ya aslında bir uygulama geliştircekler ilana koymak istediğin bilgisayari yapay zeka araştırıp fiyat söyleyecek ister koyar istee koymazsin

Tamamen cahil avı yoksa işi ahlakıyla yapan adam böyle satmaz

al benden de o kadar usta,benim ilçemde Z790 Wifi+DDR5 ram satan insansı bir varlık var,birisi sormuş sadece anakart ne kadar olur diye 15 demiş,baktım akakçeye daha ayın 3'ünde 12200 küsürata satılmış,adama dedim daha bir hafta önce aynı anakart sıfırı 12200 den satılmış utanmıyor musun dedim,insansı varlığın dediği şey şu:

1763049612932.webp

yeri belli yurdu belli olduğu için bilgisayarcılar karşısındaki adam anlıyorsa kazık atmaya tenezzül etmiyor bile bugün bir bilgisayarcıya ikinci el al-sata girersem diye parça sormaya gitmiştim anakart sormuştum işlemcim belli değildi önce sen işlemcini belirle dedi,HD7850 varmış adamda ona 1000TL dedi en az 2000 falan demesini bekliyordum şahsen

Denetleme yok. Her piyasa böyle artık. Araç, ev, arsa...

Ulan arkadaş adam gitmiş rx 580 li pcye yanina klavye monitor eklemis 20bin yazmış bide gta 5 acar yazmış gta 5 i neredeyse her pc açıyor hadi onlar bu işi yapiyor(kazık işi) normal insanlarda sıfıra yakin bazen sıfır parasına ilan açıyor gecen rx7600 lu pc ye 27k yazmis ulan sıfırı zaten 25e vatan satıyor adama diyorum sıfırı 25k zaten diye bunda 1tb ssd var diyo nekadar değişik insanlae var ya aslında bir uygulama geliştircekler ilana koymak istediğin bilgisayari yapay zeka araştırıp fiyat söyleyecek ister koyar istee koymazsin
çoğu şeyde böyle. biri benimki daha iyi diye biraz daha yükseltiyor diğeri de benim ne eksiğim var diyip yükseltiyor 0 haline yakın fiyat oluyor böylece

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Aylarca satamaz np

Adam bilgisayari 0 almis bilgisayarı kullanmış sonra ssd takmış 0 dan pahalı satmaya çalışıyor. Sorun memlekette herkes üretmeden kazanmaya çalışıyor.

Arkadaşımda 12400f 2060 super sistem var. Mahalle bilgisayarcısına satmak istemiş ve fiyat istemiş. Adam 6k veririm demiş, arkadaşta kabul etmemiş tabi ki de. Sonra bide 6k'dan alıcam 20k'ya satıcam bende böyle kâr edicem demiş. yorum sizin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri