2. El PNY 3080 ti alınır mı? Furmark?

Ruh hastası mısın birader sen? 3000 serisi kaç watt güç çekiyormuş git bir öğren de öyle gel. Sıcaklık değerleri biraz fazla evet ama bakımla düzelecek şekilde. Kart ne kadar ısınırsa fanlar da o kadar hızlı döner. Bilip bilmeden pny şöyle pny böyle demenin lüzümü yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım biliyorsan kendin temizle, macunu sür. Bilmiyorsan da bu işi iyi bilen tanıdık veya bilgisayarcıda temizlet. Değerlerin optimum hale gelir. Biraz da undervolt yaparsın.
bazı modeller çok ısınıyor çok ses yapıyor yüksek güç tükettigi için iyi sogutması olan bir kart almak lazım ama illa rog alınacak diye bir olay yok tabi

Fiyat olarak güzel. Bu kartlar bakım olmayınca ısınıyor normal. Ek olarak kasa yapısı da ısıyı yükseltiyor. Fazla ısıya takma bence. Keyfine bak 😉. Bakım yaptır sadece mis gibi olur

bazı modeller çok ısınıyor çok ses yapıyor yüksek güç tükettigi için iyi sogutması olan bir kart almak lazım ama illa rog alınacak diye bir olay yok tabi
Rog alınması gerektiğini savunmadım. Onun dışında hemfikiriz. Pny nin soğutması da kötü değildir.

Ya mining görmüş ya da macun kuruduğu için ısınıyor. Ben olsam satıcıya kartı açtırıp bakım yaptırırdım. Baktım hala ısınıyor almazdım. Kartı açtırdın, almak zorundasın diye artistlik yaparsa bir temiz döverdim.

macun ve pad değişiminden sonra sıcaklık ne kadar düşmesi gerekir? bende ona göre test yapıyım.

4070 daha mantıklı. Az güç tüketiyor, daha az ısınır dolayısıyla. Rx 7800XT veya 7900GRE 2. elleri de alınabilir tabi ama ben olsam 4070 alır geçerdim. Seçenek çok. Kolay gelsin.

Geri