2. El ps 5 alacagim uyguna cihaz buldum ama sorunlu gibi

Reaksiyon skoru
5
Ps 5 alacagim 2. El buldun fiyat anormal uygun pek anlamiyorum ama acikis ekraninda boyle bi logo var adamin attigi videoda normalde farkli aciliyor diye biliyorum nasil kontrol edebilirim nelere dikkat etmeliyim video yuklenmiyor sanirim ss sadece logoyu atacağım

Ekler

• 1000036452.webp
    1000036452.webp
    5.2 KB · Hit: 20
troll konu değilse çok gülerim
1763837593838.webp

Açılış şeklini PS1 açılış ekranı şeklinde yapmış olabilir çünkü bir ara öyle bir şey gelmişti PS5'e.

kardom aklıma nokia nın el ele tutuşmasıyla ve sonunun volvo logosu ile açılma ekranı olan huawei samsung ipad pro max6 model olan vietnam yapımı çin mimarili armx88 tabanlı cep telefonu geldi aklıma kardooo.

Bu arada ben almam kardom bilgine cidden sorunlu gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlardan boyle ozel acilis yapabiliyon ps2 , ps3, ps4 dahil.
patates kızartması seven ve idaho (patates kardeş) i seven birisi olarak kardom hayatımda ikinci saygı duyduğum patatessin dediğin işlemi bilmiyordum o kadar ps kullanmaya rağmen.

kardom aklıma nokia nın el ele tutuşmasıyla ve sonunun volvo logosu ile açılma ekranı olan huawei samsung ipad pro max6 model olan vietnam yapımı çin mimarili armx88 tabanlı cep telefonu geldi aklıma kardooo.

Bu arada ben almam kardom bilgine cidden sorunlu gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patates kızartması seven ve idaho (patates kardeş) i seven birisi olarak kardom hayatımda ikinci saygı duyduğum patatessin dediğin işlemi bilmiyordum o kadar ps kullanmaya rağmen.
Tesekkur ederim benim icin zevkti. Bu playstationun 50. yili kutlamasinda getirmisler di demek ki hala duruyor.

Ps 5 alacagim 2. El buldun fiyat anormal uygun pek anlamiyorum ama acikis ekraninda boyle bi logo var adamin attigi videoda normalde farkli aciliyor diye biliyorum nasil kontrol edebilirim nelere dikkat etmeliyim video yuklenmiyor sanirim ss sadece logoyu atacağım
hocam kaça buldunuz

11 aşırı ucuz değil mi ya ben alırsam ortalama 17 18 civarına alırım muhtemelen çok mu vermiş oluyorum

11 ne hocam anlayamadım ps3deki 12 gb gibi bişey mi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri