Neler Yeni

2. el ps4 pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
letgodan 2. el ps4 pro cuh7216b almak istiyorum cihaz ne kadar güvenilir olur herhangi bir sorun yaşar mıyım 1.5 senelik cihaz 2850tl vermeye değer mi? en çok korktuğum ses ve disk sorunu olurmu?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
fiyatı uygunmuş ps4 pro ve 7216b olmasına rağmen
gerekli testleri yapmadan alma sakın bende ikinci el almıştım yaklaşık 1-2 ay önce 4000e geri sattım

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
letgodan 2. el ps4 pro cuh7216b almak istiyorum cihaz ne kadar güvenilir olur herhangi bir sorun yaşar mıyım 1.5 senelik cihaz 2850tl vermeye değer mi? en çok korktuğum ses ve disk sorunu olurmu?
Ev kullanıçısı ise alınır bençe.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ev kullanıçısı ise alınır bençe.
ev kullanıcısı fazla kullanmadım diyor ama ben genel olarak güvenemiyorum 2. el cihazlara bilmiyorum ne yapacağımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatı uygunmuş ps4 pro ve 7216b olmasına rağmen
gerekli testleri yapmadan alma sakın bende ikinci el almıştım yaklaşık 1-2 ay önce 4000e geri sattım
ne zaman almıştın memnun olmadığın için mi sattın bide testlerin bazılarını biliyorum hangi testleri uygulamalıyım

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Alınır, fiyatı çok matrak değil ama olması gerektiği gibi. Eğer sıkıntısı yoksa alın.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
ev kullanıcısı fazla kullanmadım diyor ama ben genel olarak güvenemiyorum 2. el cihazlara bilmiyorum ne yapacağımı

ne zaman almıştın memnun olmadığın için mi sattın bide testlerin bazılarını biliyorum hangi testleri uygulamalıyım
yazın almıştım memnun olmadığım için satmadım bütün ps4 özel oyunlarını oynadım zaten onun için almıştım artık ihtiyacım kalmadı ve yeni bir pc toplamak isteidm ondan dolayı sattım
test olarak iste
1-disk soketine 5-10 defa cd sok çıkar bir problem var mı kontrol et
2-bi 30 dakika kadr oyun oyna alette ses problemi ya da donma takılma gibi şeyler için
3-ps4 ban yemiş mi kontrol et
4-hdmi portunu kontrol et açıken biraz sağa sola oynat ama çok bastırma bozuk değilse bile sen bozabilrirsin
5-sıcaklığına dikkat et
6-üst kapağının açılıp açılmadığını kontrol et
7-bütün belgeleri iste fatura ve garanti belgesi dahil garanti belgesi olmazsa garanti işlemleri başlamıyor

aklıma gelenler bunlar şimdilik

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, fiyatı çok matrak değil ama olması gerektiği gibi. Eğer sıkıntısı yoksa alın.
yazın almıştım memnun olmadığım için satmadım bütün ps4 özel oyunlarını oynadım zaten onun için almıştım artık ihtiyacım kalmadı ve yeni bir pc toplamak isteidm ondan dolayı sattım
test olarak iste
2-bi 30 dakika kadr oyun oyna alette ses problemi ya da donma takılma gibi şeyler için
4-hdmi portunu kontrol et açıken biraz sağa sola oynat ama çok bastırma bozuk değilse bile sen bozabilrirsin
5-sıcaklığına dikkat et
7-bütün belgeleri iste fatura ve garanti belgesi dahil garanti belgesi olmazsa garanti işlemleri başlamıyor

pazartesi test edip ona göre alıcam yardımınız için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
test olarak iste
5-sıcaklığına dikkat et

Bende 2.el almak istediğim için konuya bir bakayım dedim önerileriniz için teşekkürler fakat ban yemiş mi derken cihaz neden ban yer ki yada yiyip yemedigini nasıl anlarız acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Yanında bayağı oyun varsa al yoksa alma çünkü oyunlar cidden pahalı özellikle bu yazdan beri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Yanında bayağı oyun varsa al yoksa alma çünkü oyunlar cidden pahalı özellikle bu yazdan beri.
1 oyun var..

Bende 2.el almak istediğim için konuya bir bakayım dedim önerileriniz için teşekkürler fakat ban yemiş mi derken cihaz neden ban yer ki yada yiyip yemedigini nasıl anlarız acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
kendine bir psn hesabı aç alacağın cihaza o hesapla giriş yap ps store a girmeyi dene giriyorsa sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom