Neler Yeni

2. el psu alacağım 4 sene çok mu

quartle

80+ Gold

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bay fahare
nedenini anlayamadım valla
Mıknatıs demir nikel cobalt gibi maddeleri çeker kablo yüksek ihtimalle demir ama normal psularda bakır olur( 250wlık psum bile bakır hatta 20 TL'ye aldığım kablo dönüşürücüsü dahi bakır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boran Sarıbaş
nedenini anlayamadım valla
hocam ben elektrikçiyim mıknatısın kabloyu çekmesi antigron dediğimiz alaşım kablodan olduğunu gösteriyor maliyeti ucuzdur ama yüksek voltaja dayanıksızdır ve bakır kadar iyi iletemez bazen kabloları bakır rengine boyuyorlar daha pahalıya satmak için

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
baba merhaba
https://www.gaming.gen.tr/urun/5791...w-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce (iyzico ile %15 indirimi var.)
hepsi 1.5k fiyatta psular hocam. fiyat performans olarak önerebilirim. 4 senelik psu biraz eski. almanı önermem
bitfenix aktif 1 seneden fazladır kullanıyorum cw ses yok. sistem kapanması yok. kablolar dayanıklı, örgülü. yalnız 12v kanaldan çıkış 552watt
bu fiyat iyi tercih olur, incehesap bile gg de 2- 3 ay önce 1299tl den aşağı vermedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boran Sarıbaş
hocam ben elektrikçiyim mıknatısın kabloyu çekmesi antigron dediğimiz alaşım kablodan olduğunu gösteriyor maliyeti ucuzdur ama yüksek voltaja dayanıksızdır ve bakır kadar iyi iletemez bazen kabloları bakır rengine boyuyorlar daha pahalıya satmak için
düzeltme antigron olmayacak klavye yanlış çevirmiş

Top Bottom