2.el r7 9800x3d aldım ne testler yapmam gerekiyor=?

termal macunu güzel uyguladın mi ve sıkarken çapraz yavas yavaş yaptın mi
evet hocam ilk başta işlemci sogutuyla gelen macunu kullanıcaktımda çok kuru geldi sürülmesi cok zordu tarihi geçmiş olabilir diye başka bir macun kullandım yüzeye ince bir tabaka sürdüm işlemciyede kücük bir nokta tanesi kadar

evet hocam ilk başta işlemci sogutuyla gelen macunu kullanıcaktımda çok kuru geldi sürülmesi cok zordu tarihi geçmiş olabilir diye başka bir macun kullandım yüzeye ince bir tabaka sürdüm işlemciyede kücük bir nokta tanesi kadar
test sırasında tdp kaçtı

Hocam silikon kalitesinden memnun olmayan birisi elinden çıkarmış olabilir benim 9800x3d'de de çözülemeyen bir sıcaklık sorunu var her şey denendi ancak işlemci sıkıntılı oyunlarda olması gereken derecelerde duruyor 65 dereceyi geçmiyor ancak boşta 55-60 derece arası takılıyor ben de düşündüm 2. el satıp yenilemeyi çünkü garanti kapsamına girmiyormuş bu sorun.

Hocam silikon kalitesinden memnun olmayan birisi elinden çıkarmış olabilir benim 9800x3d'de de çözülemeyen bir sıcaklık sorunu var her şey denendi ancak işlemci sıkıntılı oyunlarda olması gereken derecelerde duruyor 65 dereceyi geçmiyor ancak boşta 55-60 derece arası takılıyor ben de düşündüm 2. el satıp yenilemeyi çünkü garanti kapsamına girmiyormuş bu sorun.
evet girmez garantiye sans işi buna yapacak bir şey yok muhtemelen öyle olmuştur yoksa kolay kolay satmazlar zaten şu an

test sırasında tdp kaçtı
1747508770861.webp
hocam sıcaklıklar cok fazlaydı testi durdurdum

hocam adam render vs yapıyomuş sürekli 4k videolar işliyormuş oyüzden 9900x e yükseltmiş demişti ve gercekten gece klübü tarzı bi yerde çalışıyordu bilmeden vermiş olabilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer hava akışında kasamda termal macun vs (uygulama da veya kalitesinde) bir sorun yok diyorsan kalitesi kötü denk gelmiş zaten 98003d şuan 2 elde çok satılan bir şey değil satilıyor ise kesin bi ibnelik varxir :D
kasada degil bu arada uzay montaj şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri