Çözüldü✓ 2. el RTX 3090 mutlu eder mi? 20-22k civarı

M.B.M

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
22000
İkinci elden bir 3090 alayım diyorum, fiyatlar aşağı yukarı belli ama 3000serisi korkutucu çünkü çoğu mining zamanından kartlar her ne kadar 3090 ile karlı olacağını düşünmesem de korkmuyor değilim, 3090'ın yanına ryzen 7 7700 takmayı düşünüyorum sizce bu ekran kartı ikinci el değer mi beni yıllarca götürür mü? Fiyatlar 18 den 22 ye değer diye düşündüm sizin fikriniz nedir? (Çoğunlukla iş için kullanacağım, kartı yorarım)

ne işi hocam ?

İkinci elden bir 3090 alayım diyorum, fiyatlar aşağı yukarı belli ama 3000serisi korkutucu çünkü çoğu mining zamanından kartlar her ne kadar 3090 ile karlı olacağını düşünmesem de korkmuyor değilim, 3090'ın yanına ryzen 7 7700 takmayı düşünüyorum sizce bu ekran kartı ikinci el değer mi beni yıllarca götürür mü? Fiyatlar 18 den 22 ye değer diye düşündüm sizin fikriniz nedir? (Çoğunlukla iş için kullanacağım, kartı yorarım)
Yeter de artar, RTX 3090 4070-4070Tİ İle kafa kafaya gidiyor :)

Ne alırsan al, en üst model hiç bir zaman üzmez. Her modelin x090 modeli hayli hayli fazlasıyla iş görür.

Kart çok güçlü ama fiyatı da az değil maalesef 2. El olmasına rağmen, temiz bulmak zor onuda iyi araştırıp soğutmasına bakıp öyle almak lazım,

Hocam artık ne diyim koklaya koklaya iyisini bulacaz umarım üzülmeyiz

Hocam artık ne diyim koklaya koklaya iyisini bulacaz umarım üzülmeyiz
Sizin yerinizde olsam güncelde kalırdım, 4070 Super lara bakardım, dlss o bu şu güncel her zaman iyidir.

3090 hem oyunda hemde işte üzmez kesinlikle

4070s daha güçlü olsada yapay zeka için vram çok önemli 3090 al

Yapay zeka falan için hangi kart daha iyidir bilmem ama RX 6900 XT, RTX 3090 dengi diye geçiyor ve fiyatı 10k civarı (ikinci el). Benchmarklarını karşılaştırıp bak istersen

Sizin yerinizde olsam güncelde kalırdım, 4070 Super lara bakardım, dlss o bu şu güncel her zaman iyidir.
Fiyat farkı + vram den dolayı mantıklı gelmiyor bütçem sınırlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070s daha güçlü olsada yapay zeka için vram çok önemli 3090 al
3090 hem oyunda hemde işte üzmez kesinlikle
Vram konusunda aynı fikirdeyim 2-3 sene iş bilgisayarı olarak kullanırım sonra birkaç sene daha oyun için tutarım diye düşünüyorum ama benim dert ettiğim şey ikinci elden mining yapılmışlar var onlar sıkıntı olu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS'i eski kartlarda dll dosyası atarak yapabiliyoruz sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,386
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri