2.el RX 6700 XT alınır mı?

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
6000
Arkadaşlar malum mining bitti. Miningten çıkma kartlar düşük fiyatlara 2.elde satılıyor fakat rx6700 xt ile çok mining yapılmamıştır bu yüzden ikinci eli daha temiz olur diye düşünüyorum 5500 tl civarlarına alınır mı sizce?

alınır

Rx 6700 XT satıyorum 7000 TL Bugüne kadar sadece Knight Online, LoL ve benzeri düzeyde oyunlarda kullanıldı. Hiç bir şekilde O.C yapılmadı.
Minning yapılmadı ve 19 ay garantisi bulunmaktadır. Vatan bilgisayar üzerinden alınmıştır.

Rx 6700 XT satıyorum 7000 TL Bugüne kadar sadece Knight Online, LoL ve benzeri düzeyde oyunlarda kullanıldı. Hiç bir şekilde O.C yapılmadı.
Minning yapılmadı ve 19 ay garantisi bulunmaktadır. Vatan bilgisayar üzerinden alınmıştır.
bir şey dicemde sana o karta 7k vereceğine yine garantili biraz mining yapılmış rtx 3070tepe model rtx 3070ti orta seviye soğutmalı kart alınır hatta 500/600tl daha eklerse rtx 3080 bile bulunabiliyor ama arkadaşın kararı

Kardeşim ikinci el RX 6700XT almaktansa sıfır RX6700 tercihimdir pek abartı bir fark yok bence
Fiyatı da güzel değerlendirebilirsin

5 e bile bulabilirsin rx 6700xt. Onun haricinde 3070 de bir
ara istersen.

Kardeşim ikinci el RX 6700XT almaktansa sıfır RX6700 tercihimdir pek abartı bir fark yok bence
Fiyatı da güzel değerlendirebilirsin
Arkadaş markaya dikkat ediyorum dedidiye 6700 aslında f/p oranı daha yüksek

Rx6700xt de çoğu kişi miningde kullanıyor, uyguna bulursan ve satan kişi sürekli kart satiyorsa kesin mining yapılmıştır zaten o kartla, temiz bulmak zor upgrade yapan birini bulman Lazım kimsenin sözüne güvenemezsin.
Tavsiyem mining yapılması önemli değil kartın ne zaman alındığı önemli ve sıcaklık değerleri garanti etiketi

İşte aslında 3060ti 3070 almak istiyorum da miningde bu kartları ağlatmışlardır diye çekiniyorum
Kart ağlamaz knk hiç bir zaman 24 saat oyun oynanmış kart hayal et aynısı işte bı fark yok bazıları gece kazıyor mesela zararı yok miningin karta

Alınır. Hangi model acaba?

En baba model red devil 5,5k ya ilandaydı geçen Facebookta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,205
Üyeler
195,298
Son üye
y4siz
Geri