2. el rx6800 alınır mı

|bAhA|

80+
Reaksiyon skoru
6
Kartın sürücü desteği ne zaman kesilir?
Nelere dikkat edilmeli ?
Macunu değişmiş olması önemli mi?

Nelere dikkat edilmeli ?
sürücü desteğinin ne zamana kesileceğini bilmiyorum güvenlik etiketinin üzerinde olması kutu ve faturasının olması önemli eğer kart açıldıysa pek önermesemde fiyatı uygunsa alınabilir

Bana göre afmfnin yeni sürümü gelmeyecektir. Fsr 4 zaten donanımsal onu at bi kenara. Saf güç olarak 2k için ideal bir kart. Bazı oyunlar 4k oynanır. Ama rt olarak berbattır. Ve temizlemen şart ısınan bir model. Miningsiz olsun ve abartılı ucuz olmasın. Boru sayısına ve fan tasarımına dikkat et. Soğutucu blok önemli.

Nelere dikkat edilmeli ?
alınır kartın içi açılmışsa bir tık dikkat edilmesini önermekteyim sürücü desteği daha bitmez.

Nelere dikkat edilmeli ?
Fiyat önemli. Miningli mı , içi açılmış mı,
Amdnin bu yıl 9000 serisi çıkardığı sürücülere uğraşmaktan altındaki sürücülerin driverini hep sorunlu çıkarıyorlar.

Nelere dikkat edilmeli ?
Ben aldım 2yil önce koruma etiketini fln boşver kendileri yapıştırıyor rx6800 ayırması karmaşık bir blok olduğu için soğutma bloğunda vida yerlerinin üstünde yamuk fln varmı ona dikkat et sıcakliklara bak benim kart 70 dereceyi gördü görmedi %100de kutu fatura olması tabikide daha iyi bakımının ikinci biosu çalışıyormu kontrol et benimkisi yanmıştı bi baktım öbürüde yanmış 4k masraf ettim.cok zor değil sakin olursan yapamayacağın şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,860
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri