2.el Samsung s22 ultra alınır mı ?

SHN67

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.

Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.
her şey Güzelde Cihaz Biraz Isınır İşlemciden Dolayı Onun Harici Zaten Samsung Ultra Serisi Güzeldir .

telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondur
Oyun Oynamasanda Isınız Gen 1 Genel Anlamda , 888 İle Aynı Diyebilirim .

Alınmaz diyorsun nedenini açıkla. Yeni teknoloji, yeni çıkmış telefon, yazılımı teknolojisi güncel, s22 e göre daha iyi, neden alınmaz. Açıklar mısın.
S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .

Üstelik " Fan Editon " İle Ultra Sürümünüde Bir Tutman Çok Garip ?

S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .

Üstelik " Fan Editon " İle Ultra Sürümünüde Bir Tutman Çok Garip ?
Sorduğum soruya cevap bile vermiyorsun, 3 yıl öncesinin teknolojisi ile şimdiyi mi kıyaslıyorsun. 24fe 3 yaşına geldiği zaman s22u 6 yaşına gelmiş ve desteği bitmiş olacak, ki bir telefonun ömrü en fazla 5 yıl, her türlü mantıksız bir seçim olur.
Kıyaslarsan S22u ile s24fe nerede ise aynıdır, belki işlemci görüntü ram konusunda daha da iyi olabilir.
Güncelde kalma daima iyidir.

Geri