Samsung S25 ultra alınır mı

Reaksiyon skoru
3
Samsung s25 ultra almayı düşünüyordum fikrimi çwvremdiklerle paylaştım ve çoğu kişi onun yerine iphone al dedi Samsung 2-3 yıl kullandıktan sonra çok eski ve berbat oluyormuş tam emin olamadım alsam mı 17 pro max mi alsam ama arada çok fazla fiyat farkı var ve ürünü yurt dışı alacağım kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir mi rica etsem

Eski ve berbat oluyormuş diyenler Samsung J1 kullanıyor. 16 Pro Max'ten iyi, alınır

Samsung s25 ultra almayı düşünüyordum fikrimi çwvremdiklerle paylaştım ve çoğu kişi onun yerine iphone al dedi Samsung 2-3 yıl kullandıktan sonra çok eski ve berbat oluyormuş tam emin olamadım alsam mı 17 pro max mi alsam ama arada çok fazla fiyat farkı var ve ürünü yurt dışı alacağım kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir mi rica etsem
Çevrendekiler bommmmboş konuşmaktan başka bişey yapmamış böyle konuşan insanları hayatının hiçbir alanında dikkate almamanı öneririm. Eğer sürekli telefon değiştiren biriysen iPhone tercih edebilirsin değer kaybı az olduğu için üstüne az miktar eklemelerle yeni serilere geçebilirsin ama benim gibi uzun yıllar kullanıyorsan bence s25 ultra çok daha mantıklı çünkü şu anda bile rakibinden çok daha önde bir telefon özellikle yapay zeka açısından

Fiyat olarak sıkıntın varsa bütçe belirt direkt ona göre model yönlendirmesi yapılsın mesela Samsung S25 Ultradan daha uygun modeller de var 60 bin civarında S25 Ultraya denk cihazlar
Ama fiyat olarak hiçbir sıkıntın yoksa istediğin modeli al gönlün hangisinde daha iyiyse hangisini kullanırken kendini çok daha rahat iyi hissedeceksen ona yönel birçoğu telefon birbirlerine yakın arayüzleri farklı tasarımları farklı gönlün hangisini isterse.

Samsungu 70'e alıp 30'a satsan yine 40binin eline kalıyor üstüne 40-50 ekleyip yenisine geçiyorsun
Iphoneu 100'e alıp 60'a satsan yine 40binin eline kalıyor 40-50 ekleyip yenisine geçiyorsun

s25 ultra daki işlemci minimum seni 7 yıl götütür benim eski pcden iyi iphone alman mantıksız samsungun fiyat politikası baya iyi bu ülkede biri 120k biri 75k ama 75k olan yd de daha pahalı bende iphone dan geçtim keşke 6 yıl önce hiç iphone geçmeseydim dediydim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri